Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yoric late game.

PARANO1D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie co do yorica wiem ,że na topie jest zajebisty ale nie wiem czy w late/mid game nie odstaje od innych offtanków?Chodzi o dmg czy tak samo przydatny teamowi i czy tak łatwo łapie fragi jak np. lee sin , riven,irelia.

@down a dużo różnica jest pomiędzy tymi championami w late?

Opublikowano

Yorick to jak dla mnie najlepszy pick na solotopke jednak im dłużej gra trwa tym gorzej dla Yoricka ponieważ w late jest średnio użyteczny.

Opublikowano

Jedyne co yorick ma do zaoferowania w late to niezły slow i bycie tankiem, bo z dmg jest o wiele gorzej. Ew. jeszcze ulti :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

może nie specjalnie, ale dobrze deffuje, jak jest się nafeedowanym to można zawsze kogoś zabić ;)

Yorick jak się wydaje nie ma najgorszego dmg.

Opublikowano

Yorick jest sredni na late, early/mid ma zajebiscie wspaniale.Ale powiem tak na late moze z latwoscia poskladac ad carry supporta i apka ,to nie jest problem.I cos co czyni na late zajebista postac z niego to ulti i jego tankowosc

Opublikowano

Yorick jest sredni na late, early/mid ma zajebiscie wspaniale.Ale powiem tak na late moze z latwoscia poskladac ad carry supporta i apka ,to nie jest problem.I cos co czyni na late zajebista postac z niego to ulti i jego tankowosc

powiedzmy sobie szczerze bez owijania w bawełne prawde prosto w oczy gdyż skończyło sie babci sranie i przelała czara goryczny yorick jest useless na late a nie średni xD

jusz morzecie puakać

Opublikowano

no wsumie wrzucenie ulti na ad carry w late jest zupelnie useless -.-

ehh ludzie ogarnijcie sie. champ nie moze polegać wyłącznie na ulti.

pozatym 10 sekund dodatkowego żywota dużo zrobi jak twój sojusznik poszedł zrobić herbate bo przecież nie zyje i ma 59 sekund

Opublikowano

Chlopie wez umrzyj ,ale tak naprawde.Ja czytam twoje wypowiedzi to mnie az ciebie nie szkoda.Brawo Brawo przegrales zycie

Ja nie kumam po co komus doradzasz jak ty w lola wgl grac nie umiesz ,no ja tego kur... nie kumam.Jesli sadzisz ze ulti yoricka jest slabe to ci dam rade ,wez pistolet i sobie w leb strzel

Opublikowano

Chlopie wez umrzyj ,ale tak naprawde.Ja czytam twoje wypowiedzi to mnie az ciebie nie szkoda.Brawo Brawo przegrales zycie

Ja nie kumam po co komus doradzasz jak ty w lola wgl grac nie umiesz ,no ja tego kur... nie kumam.Jesli sadzisz ze ulti yoricka jest slabe to ci dam rade ,wez pistolet i sobie w leb strzel

Lokacja:Summoners Rift

gratulacje przegrałeś w życie, a teraz idź pomóż swojej matce bo feeduje na bocie : D

Opublikowano

Gratulacje idz sie wyplacz na noob team i powyzywaj swoja super polszczyzna : O : O : O no shit

Tak sie zastanawiam ,gdzie ty byles jak mozg rozdawali

Opublikowano

Gratulacje idz sie wyplacz na noob team i powyzywaj swoja super polszczyzna : O : O : O no shit

Tak sie zastanawiam ,gdzie ty byles jak mozg rozdawali

co ja ci takiego zrobiłem, ze ciągle mnie musisz obrażać? ; /

odczep sie! xD

jak ci sie nie pdooba to co pisze to nie czytaj moich postów i ignoruj je. to takie trudne? :O

Gość Teksanian
Opublikowano

Yorick jest strong w late, jeżeli chodzi o tfy.

Ult na Ad Carry, nawet na te 10 sekund, jest BARDZO przydatne.

A w dodatku dosyć dużo potrafi wytankować.

Opublikowano

Jak dla mnie yorick w late game, jest bardzo dobry, choć musi się nafeedować w early/mid. Wskakujesz w tf jako 1, rzucasz ghoule, ulti i każdy ucieka, nawet ad carry ucieka, bo co zrobi off-tankowi z dmg. ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

GAREN USELESS LOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOOLOLOLOLOL

Nom przecież garen użles, shield który redukuje w chuj obrażen, pojebany jugment ,który robi tons of damage i ten silence,który niszczy wszystkich ap carry.

Garen useless.Nie wykluczam,że ma suabsze late od mid czy early ale na pewno nie jest użles poyebancu.

better nerf irelia.

xxcafs.png
Opublikowano

ekhem, po pierwsze pierwszy lepszy team nie dopuści takiego garena do swojego carry, po drugie jakie tons of dmg jak bez feeda ma chujowy dmg w late po 3 sam jesteś "poyebancem"

bez odbioru

Opublikowano

Dla tych co myślą że, Yorick jest mało użyteczny w late game:

-Yorick w late game jest nie do zabicia(Bez ignite solo z każdym wygra)

-Pewnie składacie go jak typowego offtanka .

-Trzeba też umieć się zachować w tf

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

@upJak ty hohoho

Garen musi wybrac czy byc unzajebale i robic taki dosyc sredni dmg (nie licze ulti) czy robic stronk dmg i byc dosyc squishy

Gość Teksanian
Opublikowano

@upJak ty hohoho

Garen musi wybrac czy byc unzajebale i robic taki dosyc sredni dmg (nie licze ulti) czy robic stronk dmg i byc dosyc squishy

Jesteś gównem, nawet większym niż myślisz.

Garen w late, nie robi dmg, i trochę tankuje, oraz dobija z R.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...