Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Wielki Dylemat!

katro432

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w wersje nie testowom 7.2 i mam dylemat mam czołg M36Sluger i zobaczyłem że T95 jest droższy i gorszyn od T30.

A rozhodzi sie o to czy przejść znowu na M10Volwerin i na T30 czy dalej na T95.

Dodam że brakuje mi do T25 AT tylko 18321 xp/a prosze o odpowiedzi i dzienki za odpowiedzi na inne temapy tszymajcie sie pa!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Racja T30 jest lepszy ja bym radził przejść na niego nie będzie możliwości zblokowania Cię dzięki wieży i T30 będzie mobilniejszy od T95

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

T30 wcale nie jest jakiś lepszy. Ponoć gra się nim bardzo przyjemnie, ale T30 ma zupełnie inną funkcję na polu bitwy niż T95.

T95 to 'przepychacz' na liniach i ulicach, za którym może się schować jakiś wyższy czołg z wieżą (choćby T30 - jaki to był by DMG :))

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

T95 jest 100% lepszy niz T30, T30 wszystko przebije obuchem ja KW z trollem walnelem w T30 za 1000 a w T95 to ja obuchem mam problemy ... wienc nie gadac mi tu ze T30 lepszy od T95 bo to nie prawda a T95 ma tez bardzo ladne DMG :)

THE RAT

Landkreuzer17.jpg?t=1238937426

Opublikowano

Tyle że T95 może byle gówno zajechać od boku, a problem jest to żaden i wtedy robi sobie z nim co chce. Na T30 taka taktyka już nie zadziała, bo ma wieżę i takie byle gówno co T95 spokojnie objeżdża to na strzała bierze. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...