Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nowe amerykańskie niszczyciele

demostenes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wam tez cie wydaje ze te nowe niszczyciele to pomyłka?

jak dla mnie niszczyciel z obrotowa "główką" to nieporozumienie, ja przyjąłem niszczyciele jako mocne działo i wyborny pancerz z przodu oraz słabe boki i tył, takim niszczyciele z obrotowa wierzą, gra się jak normalnym czołogiem ze słabym pancerzem.

Chciałbym poznać wasza opinie na temat tych nowych niszczycieli, przed jakim uciekać a na którego wyjechać bez obawy o destroyed :D bo grac nimi na pewno nie będę :D

Będą plusy jedynie za uzasadnione odpowiedzi :D

Opublikowano

Nie mogę Ci wiele o nich powiedzieć, ale nie przekreślaj ich tak od razu, bo moim zdaniem T30 jest naprawdę świetnym czołgiem. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że jest lepszy od T95, ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Wybacz, ale nic więcej o nich nie mogę Ci powiedzieć.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Niszczyciel czołgów - Czołg z bardzo dobrym działem, bez pancerza

Nowe czołgi mają potężne działa, są szybkie, ale wierzyczka obraca się baardzo powoli, i nie mają pancerza

1213o.jpg

Opublikowano

Odpowiedzi się przydały, jednak nie zgadzam się z tobą "UPADLY" grałem 3 z nich na testowej, i żaden z nich nie 'rozrywał' przeciwnika, owszem była moc, ale tylko na weakspotach, a tak no to nic specjalnego.

Opublikowano

Mogę Ci powiedzieć jedynie jeszcze tyle że jeśli po pewnym czasie naprawdę Ci się nie spodobają to możesz przejść na T25, dlatego ja ide drzewkiem z obrotowymi wieżami.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

grałem t28 prototype na SB irewelacja ma kopa i dobry pancerz duża odbija dlatego teraz ide do niego na normalnym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...