Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SURVIVAL 80%[PVP-ON]24/7H [NO-PREMIUM][ZAPRASZAM]

eidos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWE IP : NOWE IP SERWERA : 31.186.83.179:25565

Witam zapraszam serdecznie na nasz serwer 80% Survival tylko u nas można zagrać prawdziwe SURVI ZApraszamy!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dane Servera:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Addres IP: 31.186.83.179:25565

Slot: 20 będzie 40

Moby: ON

Monster: ON

PvP: ON

Nether: ON

Team Speak 3: s3.glosownia.pl:9999 [VIP3]

Serwer: 1.2.4 + Pluginy

Administracja:

eidos098

AleXioreQ

Andrej963

bad1

VIP:

na naszym serwie vip to ranga która posiada Cuboida, FalseBook CALEGO!, i inne różne bajery

Koszt takiej rangi to 11,07 zl sms lub 5 zl przelewem

Cala kasa z vip prosto idzie na serwer my na tym nie zarabiamy

Chcemy Dokupić 1GB Ramu

Film Z Serwera:

SS z Serwera:

d2c7b028202e6081.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera, ledwo wszedłem do kopalni to już mnie chcieli zabijać no więc uciekłem wróciłem i poszedłem w innym kierunku a później znowu zostałem zabity więc nie opłaca się grać w ogóle. Serwer to coś w stylu: Wchodzisz? Giniesz!

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

f5 Factions DODANE

@h4rdc0re988

Wiesz co to Survival? bo mysle po tym co gadasz to nie -.- i prosze nie mowic takich glupot jak dawales sie zabijac to nie nasza wina ...

Opublikowano

@Ignatex

Wiem mamy maly problem ale będziemy to reperować w Niedziele jeden z pluginow wywala Bląnd co 1 sec ;/ i dlatego

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka WorldGuard wywala błąd.

Może spróbujcie od nowa wgrać a jak nie to niestety musicie usunąć pluginy i wgrać od nowa.

Opublikowano

F5

----------

PS VIp Bedzie mial Magic Carpet, Bedzie mogl robic sklepy i zarabiac kase, Diamond Ekwipunek i narzedzia + 64 Butelki EXPA

------

Mozliwosc Kupienia LeveLi za Walute w Grze

Opublikowano

WSZELKIE X RAY ZOSTAJA BANOWANE !!! PROSZE NIE WCHODZIC Z CHEAT BO TO NIC NIE DAJE TYLKO CALA GRE JEBIA... INNYM

Opublikowano

Serwer gorzej niż tragedia, na spawnie dzieci zabijające nowych graczy, admin nie zna podstawowych zasad ortografii języka polskiego, i laguje jak jasna cholera.

SERWER gorzej niż zły... odradzam!

Opublikowano

@Radioactiv13

Ten gracz byl na serwie max 5 min i akurat jak byl wgrywany FalseBook :P a ze go zabijali to nie nasza wina ... Survival ...

@superwiki

Widze ze tez nie wiesz co to survival + Fakction

Opublikowano

Pomożecie? zarejestrowalem sie wpisalem /register <moje haslo> <moje haslo> i jak chce sie wlogowac to piszę /login <moje haslo> i pisze ze złe haslo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...