Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shyvana vs Fiora vs Renekton

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renekton :>

+Robiony w Offtanka niszczy !

+Mocny Dmg

+Nice Survi

+Dobry Sustain na linii za pomocą Q skilla

+Stun za pomocą W skilla ,ale niezbyt długi

+Strong early !

Minusów zbyt nie znam ,więc nie powiem :>

Opublikowano

Fiora bez dwóch zdań.

Dobra farma, pasyw jest świetny, wystarczy, że masz ze 2/3 tiamaty a z ulti możesz wycisnąć ace.

Serdecznie ja polecam.

Opublikowano

@up wlasnie dlatego zastanawiam sie nad fiora, tiamaty i wygrany teamfight... I gdzie najlepiej fiora isc na rankedach ? Solo top ? Jungle ?

65994253024037513199.png
Opublikowano

imo renekton . Shyvaną jak dostaniesz na topa renka to Cię zjada i nic w tf nie zrobisz bo nie dość, że Cię zabiję to zoutfarmi ;) . Fiora hmm.. jak dostaniesz jaxa na kontre to jestes w życi :D

Opublikowano

Pewnie zaraz się no-life odezwą co grają fiorą ...

Jak dla mnie fiora to papier, zawsze ja zjadam na 3hity bądź 2 skille ...

Shyvana - nie wiem nie grałem

Renekton - no no, to jest postać niczego sobie, niszczy wszystko, łatwa farma, długie pozostanie na linii dzięki skillowi i nie ma many. Sam grałem renektonem, była ponad 20 minutowa gra, a ja jeszcze nie wróciłem do bazy bo miałem hp i nie padłem (nie, nie były warzywa w przeciwnym teamie, poprostu mieliśmy lepszego junglera)

Opublikowano

Pewnie zaraz się no-life odezwą co grają fiorą ...

Jak dla mnie fiora to papier, zawsze ja zjadam na 3hity bądź 2 skille ...

Shyvana - nie wiem nie grałem

Renekton - no no, to jest postać niczego sobie, niszczy wszystko, łatwa farma, długie pozostanie na linii dzięki skillowi i nie ma many. Sam grałem renektonem, była ponad 20 minutowa gra, a ja jeszcze nie wróciłem do bazy bo miałem hp i nie padłem (nie, nie były warzywa w przeciwnym teamie, poprostu mieliśmy lepszego junglera)

papier? wszystko zalezy od buildu, nie wiem jak ty ale w m,oim buildzie mam frozen malleta i quardian angela, spróbuj mnie wtedy ubić.

i chyba sam nią nie grałeś dostatecznie długo żeby się na jej temat wypowiadać a na 3 hity to mozna złożyć każdego ad mellee dps (nocturne,talon itd.)

Opublikowano

papier? wszystko zalezy od buildu, nie wiem jak ty ale w m,oim buildzie mam frozen malleta i quardian angela, spróbuj mnie wtedy ubić.

i chyba sam nią nie grałeś dostatecznie długo żeby się na jej temat wypowiadać a na 3 hity to mozna złożyć każdego ad mellee dps (nocturne,talon itd.)

tak nie grałem, bo jak widziałem, że na 3 hity siada to wiesz, szkoda mi 6300 IP ...

Po za tym zapraszam z tym bulidem, chętnie zagram, zobaczymy kto kogo zje.

Opublikowano

tak nie grałem, bo jak widziałem, że na 3 hity siada to wiesz, szkoda mi 6300 IP ...

Po za tym zapraszam z tym bulidem, chętnie zagram, zobaczymy kto kogo zje.

nie chce mi sie kłócić z tobą, ale zrozum że fiora nie jest papierem, więc nie wprowadzaj autora tematu i innych w błąd pozatym nie wypowiadaj sie na temat champa którym nie grałeś tak samo jak o shyvanie.

Opublikowano

fiora papier gg, robiona poor ad ssie jajca, offtank (mallet, atma) niszczy

imo z tej 3 zastanawiał bym się nad renkiem albo shyvana

możesz pooglądać streamy i zobaczyć co w ostatnim czasie Wickd robi renkiem, miazzzzga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...