Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaylogger

BoryZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam zrobić jak co chcile ktos mi wbija na konto co 2 dzień zmieniam hasła i nic ,ktoś wchodzi mi na koto moze to kaylogger antywirek mi tego nie wyszukał znacie jakiś ciekawy program do wyszukania kay.. ? Prosze o pomoc :-)

Opublikowano

Co mam zrobić jak co chcile ktos mi wbija na konto co 2 dzień zmieniam hasła i nic ,ktoś wchodzi mi na koto moze to kaylogger antywirek mi tego nie wyszukał znacie jakiś ciekawy program do wyszukania kay.. ? Prosze o pomoc :-)

jesli masz oryginalnego windowsa to sciagnij antywirusa Microsoft Security Essentials i przeskanuj komputer.

Albo uzyj CClenaer

Opublikowano

Ja na twoim miejscu to zrobił bym formata lub spróbuj programem AdAdware i najlepiej zmień passy np. u kolegi na czystym komputerze.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Mi spokojnie keylogera wyszukał Avast.. Ale jeżeli Ci zależy na koncie, to radzę walnąć formata. ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Key jest dość wykrywalny - avast powinien nawet sobie poradzić.

Jeżeli konto jest sporo warte, to zalecam formata - przy okazji komp Ci się odmuli ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Najbezpieczniej wykonaj format, gdyż żaden antywirus nie wykrywa tego zagrożenia. Nawet jak uda Ci się znaleźć to nie zmienisz tego ze masz uszkodzone. Przy systemie windows jeśli posiadasz nie usuniesz go do końca nawet jak go znajdziesz.

Przeinstaluj system po prostu.

Opublikowano

Avast do keylogerów stanowczo nie kilku znajomych też miało tego antywirusa i nic im nie wykrywało,a passy mieli cały czas zmieniane czyli taki sam przypadek co tutaj dopiero po wgraniu kisa problem był z głowy gdyż wtedy kis wyłapał co avast nic nie wykrywał i w ten sposób obeszło się bez formata.Poza tym wystarczy wejść np.na fora typu db czy pclab czy jakieś inne i wejść w dział bezpieczeństwo(czy coś w ten deseń) i wystarczy przeanalizować logi użytkowników i ich problemy z wirusami itp. i większości tych logów właśnie występuje avast,a gdyby był tak dobrym antywirem to by ludzie tak wielu śmieci nie łapali i później by nie korzystali z pomocy innych doświadczonych userów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...