Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LOD

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanowiłem zagrać w Diablo II LOD po sporej przerwie. Zainstalowałem II i próbując zainstalować LOD'a wyskakuje mi

Co jest grane?

you must install diablo 2 before installing diablo 2 lord of destruction
Opublikowano

Miałem to samo gdy po kupnie gry zainstalowałem bez dodatku po czym przez przypadek zacząłem instalować LoD'a pirata i taki błąd miałem ale jak włożyłem orginał to śmigało. Może wersje do siebie nie pasują czy coś. :)

Opublikowano

Zainstalowałem Diablo 2 a LODa nie mogę nawet zacząć instalować bo od razu nie wykrywa zainstalowanej podstawki, jedyne co to zmieniłem z dysku C na D przy instalacji.

Opublikowano

Ja to po instalacji i niby wgraniu patcha 1.13c mam problem z zapisem stanu gry. Jest to dla nie dziwne gdyz tak jakby po zmianie okienka na pasek instalacji patcha od razu wlancza mi sie gra d2lod ver 1.13c. (zapisuje stan gry, ale jak juz zamkne gre to zapis znika ;( ), natomiast jak uruchamiam gre z pulpitu/folderu z gra to odpala mi gre w ver. 1.07 czy jakos tak i rowniez po zamkniecu gry save znika.

czy wienie moze jak sobie poradzic z tym problemem, aby gre odpalac np. poprzez skrot z pulpitu, i byla to wersja gry 1.13c i w dodatku nie kasowalo save'a stanu gry?

Prosze pomóżcie.

Opublikowano

Ja to po instalacji i niby wgraniu patcha 1.13c mam problem z zapisem stanu gry. Jest to dla nie dziwne gdyz tak jakby po zmianie okienka na pasek instalacji patcha od razu wlancza mi sie gra d2lod ver 1.13c. (zapisuje stan gry, ale jak juz zamkne gre to zapis znika ;( ), natomiast jak uruchamiam gre z pulpitu/folderu z gra to odpala mi gre w ver. 1.07 czy jakos tak i rowniez po zamkniecu gry save znika.

czy wienie moze jak sobie poradzic z tym problemem, aby gre odpalac np. poprzez skrot z pulpitu, i byla to wersja gry 1.13c i w dodatku nie kasowalo save'a stanu gry?

Prosze pomóżcie.

Wersja oryginalna?

Siema Eniu;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Jesteś pewien że wersje językowe się zgadzają???

2. Podstawkę instalowałeś normalnie przez Setupa czy kopiuj wklej z pendrive'a już zainstalowaną grę???

Siema Eniu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...