Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] NAJLEPSZY DMG DO EXPA

Szkanatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

SZUKAM NAJLEPSZEGO DMG DO EXPA. NIE MOWCIE MI O TYCH x10-15, KTORE TAK NAPRAWDE DAJA MOZE OKOLO x3-5 razy wiecej.

NAJLEPIEJ GDYBY BYL ON NA HITY CZYLI CO 2-3 ATAK DAWAL DMG Z BOJOWEGO.

TERAZ UZYWAM TAKIEGO:

http://www.mpcforum.pl/topic/223113-dldmg-hack-by-neono/

MYSLICIE ZE ON DOBRY???

NAJWIECEJ DAL RAZY 6 AZ. ALE SLABO W EXPIE Z NIM JEST. ON BARDZIEJ DO PVP :)

@Edit Sorka za spam.

Looknijcie na te dmg hacki (nie patrzcie na te 1 hit killery). Tylko niech powiedza ci co uzywali:

www.mpcforum.pl/topic/202411-dl1hit-killer-z-piesci-na-all-postacie-dmg-x6-ze-skilli-no-okolo-tyle-razy-dmg/

oraz

www.mpcforum.pl/topic/446620-dl-dmg-by-drmagk2/

Tylko szczerze ktory lepszy???

76561198093573641.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botow-bugow-tutoriali-i-programow-prywatne-i-globalne-serwery/

tu poszukaj

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Antix ja juz szukalem na tej stronie ale ja pytam o inne. Taki ze nie x3 i to przy farcie tylko z chociaz x6 bo mi chodzi o PvM a nie PvP

76561198093573641.png

Opublikowano

Wydaje mi sie ze na wszystkie klasy ale przy hitach tylko. Bo na skillach (na ninji) to tylko wirujacy sztylet x3 wbija noi i nie wiem. Kiedys uzywalem takiego co za kazdy skill x3 dawal. Dawno go nie uzywalem a linka juz nie mam i hacka usunalem przy formacie. Jesli macie jakiegos co przy kazdym skillu wali dmg to piszcie tu.

76561198093573641.png

Opublikowano

@refresh

Prosze o powiedzenie ktory jest lepszy dmg z tych w pierwszym poscie ale ten dmg by neono nie daje dmg na skille wiec odpada

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...