Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie (Lub nie) Na bb 60-69 lub 70-99 oraz na LoD wypadają cellony lvl 4-6 Na nich można sporo zarobić. Ja w jeden dzień uzbierałem na tym 2kk. Przez trzy tygodnie dzięki temu wbiłem z 62lvl na 74. Kupiłem lekki krok +7 u7 oraz Wk +6 48j. Bardzo się ciesze. Jeśli moj tut nie jest pomocny można wyrzucic do kosza.

Pozdrawiam (NiePierdziecTu)

Inny sposob na dole

jak szybciej zarobić gold niż BB/Sponsor pay itd?.. - ALLEGRO !

Za nd zaplacisz 12zl30gr a max zarobisz za nie 4kk. Więc jak Lookniesz na allegro za 20zł możesz mieć nawet 11kk !

Dzięki temu zrobiłem maga i kupiłem mu holke +12 99j oraz eq +7 u6

Inny sposób na dolee !

• Jak jeszcze inaczej zarobić ? SP ! <_< Na start zbierasz 6kk i kupujesz podlo sp. Robisz sp np 4 i za 15kk sellasz i tak w kolko

08013136264671504281.gif

Rozdaje kssn za +

1kssn = +

3kssn= 2x +

13582441447537193974.png

Opublikowano

wiesz ile jest dropu na sp4? i tylko 2kk zarobić? pamiętaj że trzeba mieć jeszcze 3kk przy sobie do misji więc się nie opłaca i czekać aż to ktoś kupi....

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

słabe, mojim zdaniem na gry nie wydaje się pln

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

@up

no "mojim" zdaniem też się niewydaje PLN-ów na gierki

Zakaz handlu na forum

Coming

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo słaby TuT, po co ci wydawac 20zł na allegro na 10KK lub nawet mniej jak za 20zł możesz Nos$ załadowac i kupowac komuś na

zamówienie :)

@UP oglądasz Elmo???xD

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik.

Wypadającellony i ty na tym zarabiasz cieszęsie jak mi to ma pomóc?...

Robimy SP !!! hmm zbieramy na pudlo potem robimy SP czekamy az ktoś kupi i moze 2kk zarobimy -.-

Allegro !!! wydajemy np 100zł mamy hmm 50kk? (niech będzie 50kk przykładowo podałęm) i pizd! Ban na koncie 100zł w pizdu ;))

Ale ważne że chociaż napisałeś mało jest poradników o zarobku. 1 z nich planuję napisać (banalny sposób uwieżcie mi ;D )

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Najlepszy sposob...Wbicie dokladnie 55lvl 30jlvl na hollce, 15/0/30/15 lekki plus do hollki wbic jakas rozga u5 +4/5 reski na mrok 50%.Latamy po shanerce i luramy spotka pozniej mlotek.Zanim mlotek sie naladuje nawalamy wszystko inne...Za lur 0-7 pior, bicie po lurze 1-3.Mowie z tego co widze po swojej postaci a mam 25jlvl +2. 6/0/6/11 a ma byc 30/0/50/30.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@NiePierdziecTu to jest najgorszy sposób na zarobek... Beznadziejny tut... Allegro i co jeszcze ?! Połowa aukcji to fake, a po za tym każdym głupi wie o gold na allegro ;) Moim zdaniem warto pisać tuty na zarobek bez pln, a nie ... Ale cóż jak wolisz wydawać pln to pzdr :)

Opublikowano

Mam gdzieś zapisaną swoją wersję takiego poradniku, tylko mi się wstawiać nie chce. Sposobów na szybki zarobek jest ok 20...

Co do Allegro. Tu ci powiem, że się mylisz. Za te 13zł jestem w stanie zarobić ok 7kk. A koszt złota na Allegro to 2zł = 1kk na Avalonie i Enigmie i chyba 2,50/3zł na Finesii. Do tego GM się za to biorą i pojawiają się coraz częstsze bany za kupowanie i sprzedawanie wirtualnych pieniędzy, kont czy przedmiotów. Dlatego nie polecam kupować, najlepiej sprzedawać ;)

@Goth

Lub 25jlvl Cruss/WK co najmniej na +3 i wszystko leci na strzała. :D

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...