Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super pomysł na grę, która wciągnie nawet starszych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam ludzi którzy zrealizują mój pomysł, oczywiście ja tylko daje pomysł reszta należy do was.

Będzie to gra rolnicza, ale nie typu Farmerama, tylko bardziej realna w którą będą grali nawet ludzi +40 lat

Opisze w punktach co powinna głównego zawierać

- Strategia typu Plemiona, tylko zamiast wioski robimy gospodarstwo, na start dostajemy 10 hektarów ( lub więcej ), o oczywiście jakiś słaby sprzęt.

- dowolne rozmieszczanie budynków, budynki typu : wiaty, stodoły, budynki inwentarskie, silosy i inne

- szeroka możliwość kupna maszyn rolniczych; marki typu : Fendt, Ursus, i inne..

-możliwość brania kredytów rolniczych, tak jak w prawdziwym życiu

- handel pomiędzy graczami i sprzedaż np do młynów

- grafika bardziej realna

- możliwość kupna ziem

- normalne ceny paliw i maszyn

Co wy na to?, myślę, że ta gra przyniesie dożo ludzi którzy w nią by zagrali, widziałem taką grę w wersji zagranicznej, a Polskiej takiej gry chyba nie ma?, mam jeszcze kilka pomysłów na taką grę więc kto się zdecyduje proszę pisać na gg : 9448513

Jeżeli już jest taka gra podaj linka :)

Opublikowano

Naprawdę świetny pomyśł... właśnie w taką gierke bym pograł

Ale byś potrzebował:

1.Pieniądze nawet dużo, na server ( na poczatku moze to byc na darmowym) na programiste lub programistów

2. Czasuu jeśli masz słomiany zapał to zapomnij

Albo szuukaj sponsora

Opublikowano

To ty chyba nawet nie tworzyłeś gry. Wystarczy darmowy host ,a są takie ,które udostępniają to ,nawet te płatne i tanie.

No nie tworzyłem a co ?

Napisałem że może być na początek darmowy ale nikt nie gra najczęściej na takich -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...