Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybki exp

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam będzie to mój pierwszy poradnik . proszę o wyrozumiałość .

gram w BF3 od dwóch tygodni może mniej . i jak koledzy pytają mi się o LVL to nie dowierzają że z każdym dniem jest coraz większy. obecnie mam 41 LVL . podobno to nieźle jak na 2 tygodnie i 51 H 11 M .

oto pare statystyk z których jestem dumny .

ZABITYCH\ZGONY 0.951%

NAJDŁUŻSZY HEAD 751 M

Seria zabitych - 37 (sam nie wiem kiedy)

HMM jak widzicie 0.9 K\D więc nie jestem jakiś pener .

ale jak ja tak szybko wbiłem lvl ?!

WCHODZICIE W WYSZUKIWARKĘ SERWERÓW .

odznaczacie

TRYB-hardcore,64 OSOBY,zespołowy DM

i wyszukujecie serwery .

zapewne pojawiły się 3-5 serwów.

wybieracie FAST EXP FOR NOOB's

TERAZ musicie posiadać : DUŻO CZASU , JAKI KOLWIEK KARABIN SZTURMOWY ,MEDYKA (przydaje się apteka do kampienia) tłumik , znajomość mapy , dodatkowe magazynki , powiększone magazynki . i możecie zaczynać z miernym wynikiem explorowanie mapy .

z czasem poznajecie ją bardziej i bardziej w końcu jesteście w stanie zabić tak jak ja 37 osób bez śmierci .

tak w zasadzie to wszystko . w razie pytań pisać na batlelogu nick funfzein .

zdradze wam wszystkie moje sekrety w zamian za 100 padów . (padasz ale podnosi cię mój albo twój kolega więc nie nalicza śmierci) na przykładzie dodam że mój kolega z miernym komputerem i początkowym okropnym wynikiem na tym serwie . po moich poradach oraz wskazaniu wszystkich kamp gdzie nikt cię nie widzi a ty widzisz 40% graczy w twoim zasięgu . jego wynik poprawił się o 300% z spadem śmierci o 200% .

zatem zapraszam na wspólną grę . i miłego expienia !

Opublikowano

spoko, ale po co tak wbijać lvl? uwierzcie mi ja mam 4 pułkownika i chciałbym się cofnąć do 1 lvl, bo teraz już nic nie ma do odblokowania oprócz gwiazdek! także ja nie radze tego robić :)

Gość malutki688
Opublikowano

Witam będzie to mój pierwszy poradnik . proszę o wyrozumiałość .

gram w BF3 od dwóch tygodni może mniej . i jak koledzy pytają mi się o LVL to nie dowierzają że z każdym dniem jest coraz większy. obecnie mam 41 LVL . podobno to nieźle jak na 2 tygodnie i 51 H 11 M .

oto pare statystyk z których jestem dumny .

ZABITYCH\ZGONY 0.951%

NAJDŁUŻSZY HEAD 751 M

Seria zabitych - 37 (sam nie wiem kiedy)

HMM jak widzicie 0.9 K\D więc nie jestem jakiś pener .

ale jak ja tak szybko wbiłem lvl ?!

WCHODZICIE W WYSZUKIWARKĘ SERWERÓW .

odznaczacie

TRYB-hardcore,64 OSOBY,zespołowy DM

i wyszukujecie serwery .

zapewne pojawiły się 3-5 serwów.

wybieracie FAST EXP FOR NOOB's

TERAZ musicie posiadać : DUŻO CZASU , JAKI KOLWIEK KARABIN SZTURMOWY ,MEDYKA (przydaje się apteka do kampienia) tłumik , znajomość mapy , dodatkowe magazynki , powiększone magazynki . i możecie zaczynać z miernym wynikiem explorowanie mapy .

z czasem poznajecie ją bardziej i bardziej w końcu jesteście w stanie zabić tak jak ja 37 osób bez śmierci .

tak w zasadzie to wszystko . w razie pytań pisać na batlelogu nick funfzein .

zdradze wam wszystkie moje sekrety w zamian za 100 padów . (padasz ale podnosi cię mój albo twój kolega więc nie nalicza śmierci) na przykładzie dodam że mój kolega z miernym komputerem i początkowym okropnym wynikiem na tym serwie . po moich poradach oraz wskazaniu wszystkich kamp gdzie nikt cię nie widzi a ty widzisz 40% graczy w twoim zasięgu . jego wynik poprawił się o 300% z spadem śmierci o 200% .

zatem zapraszam na wspólną grę . i miłego expienia !

te servery bylyby fajne gdyby nie ciagle padnie na respie;/

@up omg mozesz odblokowywavc dogtagi, celwoniki do broni itd:P w tym bf-ie naprawde nei mozna mowic ze nie ma czego odblokowywac:)

Opublikowano

Strona wizualna leży, a poradnik taki sobie. Równie dobrze można wejść na serwery Flag Run lub po prostu poboostować z kumplami.

Opublikowano

Battlefield 3 to nie jest MMORPG zeby bic lvl, im wiekszy lvl tym jestes kox ;) wystarczy troche umiejetnosci i jedna bron z dodatku i juz mozesz rozwalic pol servera ;)

ja teraz gram slabszymi broniami u medyka bo te lepsze juz mam all odblokowane

Opublikowano

tak mówiłem że pierwszy w następnych się poprawie . mówicie że to skróty na łatwiznę . nie nie ;] co prawda w nowym patchu nie da się spawnkillować ale i tak czasami nie fortunnie się respimy . mimo to trza mieć większy reflex i mieć lepszą miejscówkę od przeciwnika żeby go zabić i dopiero dostać te 100 pktów . zasada jest ta sama jak na normalnych trybach ALE o wiele częściej spotykamy przeciwnika .

OZUMIK bostowane konta są resetowane . a to normalne zabijanie przeciwników .

ps jak grałeś w call of duty na multi to na tych serwerach poczujesz się jak ryba w wodzie .

Opublikowano

od kiedy to większy lvl mówi o tym że ktoś jest lepszy od drugiego :O?

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Na tej mapce wszyscy grają z Claymorami + USAS/DAO i kille same się im robią ...

Nie polecam - "Game for Noobs" takie konkretne.

Czasem trafi się jakiś pro sniper ale to wyjątki, ze skillem.

Lepiej pograć jakieś Metro No Explosive lub jakąś dużą mapkę z pojazdami.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

do pseudo fanow/graczy BFa : to sie nazywa Stat Padding

To nie jest stats-padding, to jest normalna rozgrywka i nie ma nic wspólnego z łamiącym regulamin stats-paddingiem.

Opublikowano

W sumie dla niektórych jest to fajne rozwiązanie, jak chcą nabić lvl, ale nie dla mnie. Dlaczego? Chociażby teraz mając ten marny (zaledwie) 14lvl gram mi sprawia ogromną przyjemność - męczenie się z odblokowywaniem i takie inne. Jakbym grał na takim czymś, gra by nie sprawiała już tyle przyjemności :) Ale każdy gra jak lubi, a to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

ja dziś wbiłem 49 lvl i odblokowałem wszystko do wszystkich klas . i dla mnie dopiero zaczyna się zabawa . dopieszczanie broni itp . i nawet jak się znajdzie cziter to wystarczy że dostosuję się do niego np javelinem (dziś dopiero zdobyłem jest super ;]) . no i teraz mam wrażenie jak bym Żołnierzem .

zabija mnie snajper-biorę snajpera z m98b i zaraz kolo leży .

zabija mnie heli - biorę kolege z laserem i ja javelina i po ziomku .

zabija mnie czołg - javelin i po sprawie .

drużyna pada - medyk z jakimś karabinem w sam raz do sytułacji .

mogę się dostosować do każdego i każdego kolegi ze mną . i łatwiej mi kręcić let's play'e bo mogę pokazać wszystko .

Opublikowano

ja dziś wbiłem 49 lvl i odblokowałem wszystko do wszystkich klas . i dla mnie dopiero zaczyna się zabawa . dopieszczanie broni itp . i nawet jak się znajdzie cziter to wystarczy że dostosuję się do niego np javelinem (dziś dopiero zdobyłem jest super ;]) . no i teraz mam wrażenie jak bym Żołnierzem .

zabija mnie snajper-biorę snajpera z m98b i zaraz kolo leży .

zabija mnie heli - biorę kolege z laserem i ja javelina i po ziomku .

zabija mnie czołg - javelin i po sprawie .

drużyna pada - medyk z jakimś karabinem w sam raz do sytułacji .

mogę się dostosować do każdego i każdego kolegi ze mną . i łatwiej mi kręcić let's play'e bo mogę pokazać wszystko .

urzekla_mnie_twoja_historia_4469.jpg

@btw: wchodzenie na serwery "only for noob" mija się z celem, niczego się tam nie nauczysz.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Gość malutki688
Opublikowano

tak mówiłem że pierwszy w następnych się poprawie . mówicie że to skróty na łatwiznę . nie nie ;] co prawda w nowym patchu nie da się spawnkillować ale i tak czasami nie fortunnie się respimy . mimo to trza mieć większy reflex i mieć lepszą miejscówkę od przeciwnika żeby go zabić i dopiero dostać te 100 pktów . zasada jest ta sama jak na normalnych trybach ALE o wiele częściej spotykamy przeciwnika .

OZUMIK bostowane konta są resetowane . a to normalne zabijanie przeciwników .

ps jak grałeś w call of duty na multi to na tych serwerach poczujesz się jak ryba w wodzie .

to chyba kolego na kanalach nie grales:P po tym nowym patchu totalnie zjebali resp na kanalach, tak samo na zatoce omanskiej wejdzie sniuper na wysoki budynek i ciagle zabija graczy we flankerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...