Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Komputer :D

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim mam takie pytanie moze troche nie na ten temat ale prosze o odpowiedz.

Mam taki problem gram w BH ale mam slabego kompa jeszcze na PENTIUM 4 i grafika GEFORCE 7600 GT 1 GB ram co mam zrobic zeby mi chodzilo na full detalach bo gram na niskich to jest okej ale chce uzyskac cos wiecej z tego kompa i gry .. myslalem o wymianie plyty glownej i wymianie wogole procka itd co byscie polecili ? A moze podkrecanie tego zloma :D Nawet odpalilem na tym GTA 4 na niskich i mialem jakies 20 klatek ale tnie sie co chwile bo za slaba karta i malo ramu :D

Opublikowano

Hmm. z tego to raczej na więcej niż minimum/średnie ci nie pójdzie.Ja bym polecał ci jak do gier dokupić procesor,ramy,karta graficzna ale jak wiadomo musisz kupować tak aby wszystko było kompatybilne ze sobą.

Możesz też spróbować oczyścić kompa z jakiś gowien np programem ccleaner,możesz zrobić sobie formata całego dysku też może pomóc bynajmniej na jakiś czas.

Ale ja polecam ci kupno nowego sprzętu bo powątpiewam aby lepiej coś chodziło na tym co masz.

Gng8i.png
Opublikowano

maly2704i według mnie to wszystko musiałbyś wymienić więc lepiej nic nie wymieniaj tylko kup sobie nowego kompa:-)

A co do Cclenear nie sądzę żeby to za wiele pomogło ale można spróbować

Opublikowano

Nie umiesz podkręcać nie podkręcaj kup ram i zmień procek

Nie wystarczyła by wymiana Procka i dolożenie Ram-u musiałby jeszcze wymienić Kartę Graficzną minimum 512Mb np GeForce 8600,9600 jeśli chce oczywiście grać na Full Detalach w rozdzielczości 1920x1080 chyba że mówimy o rozdzielczości 1024x768 to pewnie by wystarczyło podkrecenie procka lub wymiana + 1Gb Ram-u

Ja na twoim miejscu bym się nie bawił tylko kupił lepszego kompaB-)

Opublikowano

Nie umiesz podkręcać nie podkręcaj kup ram i zmień procek

P. Jowe podkręcanie jest bardzo łatwe , trza tylko posiedzieć z kilka H przed kompem i sie nauczysz ;P.

Więc nie ma z tym żadnych problemów lecz przy jego sprzęcie podkręcanie odpada, no może trochę chodź wątpię.

Najlepiej kupić nowy sprzęt,a jak chcesz podkręcać musisz kupić wiatraczek , chłodzenie etc.

Gng8i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...