Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] industrial craft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję plików serwerowych z modem Industrial Craft 2 (tylko z nim!), może być bukkit bądź zwykły byle działało i wystarczyło tylko wypakować i podmienić IP.

Będę wdzięczny za szybką odpowiedź, za pomoc dam like, + itp.

P.S. Nie chce odpowiedzi typu "Google nie gryzie", "wiesz co to Google?". Sorki, że nie napisałem w temacie o co chodzi... Śpieszę się.

Opublikowano

Słuchaj ... w google nie znajdziesz. Jest to nietypowa paczka modów , bo jak już jest industrial to z buildcraftem , ewentualnie redpower.

Radzę , żebyś sam wykonał taką paczkę.

Opublikowano

@UP Próbowałem ale mi ciągle nie działa... Nie wiem co sie dzieje, ze zwykłym serwerem bez modów czy pluginów było to samo tzn. ja tylko mogłem wbić na serwer a inni już nie.

Opublikowano

A WIem WIem! Ponieważ gdy wbijasz na serwer w którym są Mody, to gracz który też chce wbić na serwer, też musi mieć tego moda! Czyli taki sam minecraft.jar jak twój singleplayer!

Czyli każdy kto chce grać na twoim serwerze z modami musi sobie go też ściągnać.

Proszę o Like.

- Qthize

invite me to your friends

i'm a Qthize

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...