Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AnimalBikes mod na serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zainstalowango moda Animalbike i chcialbym go uzywac na moim serwie razem ze znajomymi. I teraz takie pytanie: Jak to zrobic aby wszyscy z niego korzystali (korzystamy z normalnego serwa a nie bukkit). Prosze o pomocna odpowiedz.

Opublikowano

Aby to ci działało, to musisz mieć pliki serwerowe moda animalbikes oraz modloader multiplayer, i wgrac to wszystko do minecraftserver.jar a poźniej każdy kto chce grać z tobą i ty musi mieć zainstalowanego tego moda animalbikes na singleplayer.

Liczę na Like'a/

- Qthize

invite me to your friends

i'm a Qthize

Opublikowano

Aby to ci działało, to musisz mieć pliki serwerowe moda animalbikes oraz modloader multiplayer, i wgrac to wszystko do minecraftserver.jar a poźniej każdy kto chce grać z tobą i ty musi mieć zainstalowanego tego moda animalbikes na singleplayer.

Liczę na Like'a/

- Qthize

Ok, ale czy to sprawdzone? Bedzie dzialać na 100% ?
Opublikowano

nie Powinno, tylko będzie, i będzie działało. Tylko nie jestem pewien czy jest AnimalBikes wersja pod Multiplayer, musisz poszukac.

- Qthize

i'm a Qthize

Opublikowano

Barany...

Bukkit ,wgrać do minecraftserver.jar ? Zdanie nie ma sensu ,bukkit to nie vanilia

Instrukcja

1.Zlokalizuj mod na wersje Bukkit

2.Pobierz bukkita z modloaderem ,mc forge

3.Wgraj mod do folderu mods w bukkicie

4.Wgraj do clienta

5.Wbij na serwer

22347470422691089474.png

Opublikowano

Barany...

Bukkit ,wgrać do minecraftserver.jar ? Zdanie nie ma sensu ,bukkit to nie vanilia

Instrukcja

1.Zlokalizuj mod na wersje Bukkit

2.Pobierz bukkita z modloaderem ,mc forge

3.Wgraj mod do folderu mods w bukkicie

4.Wgraj do clienta

5.Wbij na serwer

Z ciebie jest BARAN, czytaj uważnie człowieku, napisał że NIE KORZYSTA z bukkita, lecz ze zwyklych plików serwerowych, więc mu będzie ładnie chodziłó.

Musi tylko zdobyc ModLoader pod Multiplayer.

Ludzie CZYTAJCIE co pisze w pierwszym POŚCIE, a szczególnie to co jest w NAWIASACH.

- Qthize

i'm a Qthize

Opublikowano

Dokladnie. Po za tym nie mam zamiaru przerabiac na bukkit bo mi bardzej serwer lagowal niz zwykly(probowalem). Zostaje przy tym. A wracajac do tematu to wgralem modloadera mp i moda pod multi i cos nie lapie, dalej jest to samo ze mnie wyrzuca jak daje na pasek ikonke z mobem a bylem sam na serwie :/

Opublikowano

Z ciebie jest BARAN, czytaj uważnie człowieku, napisał że NIE KORZYSTA z bukkita, lecz ze zwyklych plików serwerowych, więc mu będzie ładnie chodziłó.

Musi tylko zdobyc ModLoader pod Multiplayer.

Ludzie CZYTAJCIE co pisze w pierwszym POŚCIE, a szczególnie to co jest w NAWIASACH.

- Qthize

dokładnie ja miałem ten sam problem ( także i z datą) - ludzie nie czytają :)

pozdrawiam SimonXXL

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Czasami jest ten problem, a na singleplayer wszystko ci dobrze dziala?

Sluchaj bo do jaru minecraftserver.jar musisz wgrac modloader modloader mp, animalbikes, i wszystkie mody potrzebne na SINGLU.

Chyba tez jest audimod potrzebny. Musisz tez wgrac modloader mp na singiel, i wtedy sprawdz, i zobacz czy twoj kolega ktory nie ma wgl. Modow na singiel, czy moze wbic, jezeli tak to zle wgrales moda, jezeli nie to jest wszystko okej, a i usun meta inf z minecraftserver.jar.

Prosz o like.

- Qthiz

i'm a Qthize

Opublikowano

Czasami jest ten problem, a na singleplayer wszystko ci dobrze dziala?

Sluchaj bo do jaru minecraftserver.jar musisz wgrac modloader modloader mp, animalbikes, i wszystkie mody potrzebne na SINGLU.

Chyba tez jest audimod potrzebny. Musisz tez wgrac modloader mp na singiel, i wtedy sprawdz, i zobacz czy twoj kolega ktory nie ma wgl. Modow na singiel, czy moze wbic, jezeli tak to zle wgrales moda, jezeli nie to jest wszystko okej, a i usun meta inf z minecraftserver.jar.

Prosz o like.

- Qthiz

Zrobilem tak i dalej mnie wyrzuca a inni dalej wchodza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...