Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL problem z kupywaniem run i dopalaczy

R&W

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam.Otóż gram już długi czas w LoL'a i chciałem zakupić runy lub dopalacze.I wyskakuje błąd że Sesja Wygasła.Restartuje lola nic.Restartuje komputer nic.Nawet reinstal gry robiłem i nadal to samo.Proszę o szybką odpowiedź bardzo potrzebne są mi te runy i dopalacze.

Opublikowano

Ściągnij IE nowy.

To ma coś do rzeczy.

Większość gier łączy się przez IE.

Z tego co wiem LoL też.

Opublikowano

A jeśli nie pomoże to co kolega powiedział post wyżej to najlepiej jak napiszesz do supportu , nie musisz nawet męczyć się po angielsku bo polski support też jest. Pozdrawiam

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Uczeń
Opublikowano

Do suportu napisałem wczoraj czekam na odpowiedź.W tej chwili pobieram IE 8 gdyż IE 9 jest tylko pod win 7 i viste.

@Edit

Nic nie pomogło nadal to samo macie jakieś pomysły?

Uczeń
Opublikowano

Jak wchodzę w sklep i co nie wezmę to jest błąd.Ale jeżeli wejdę np te skórki co są na dole to już mnie wbija ale tylko w skórki.Czyli wbija z innego linku a normalnie ni hu nie wbije.Tak to wszystko inne chodzi.Data jest 100% dobra.Nie mam pomysłu mój kolega mieszka niedaleko mnie i ma ten sam internet co ja i mu chodzi. Kopiłbym u niego ale on nie ma lola

Opublikowano

Nie. Kilkasz start i wpisujesz windows update, wyszukaj aktualizacje, zainstaluj aktualizacje. Instaluje to wszystkie potrzebne pliki systemowe, takie jak: Sevice pack, Net freamwork i inne łatki.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ja także mam nieoryginalny windows i jakoś wszystko działa wporządku. Wina musi leżeć po innej stronie, jak na razie nie wiem co może być tego przyczyną, lecz jak się dowiem to na pewno dam znać.

Uczeń
Opublikowano

Windows Xp z 2008 roku z Service Pack 3.Support napisał że to po stronie antywirusa zaraz wywalę G Date i dam Avasta którego mi wysłali

Uczeń
Opublikowano

Zaporę systemową czy jaką??Bo przy avascie jest to samo.I tak mi się G Data jutro kończył to zostanę przy avascie.Macie pomysł co dalej?

Edit dodaje jeszcze jak to wygląda.

Oto zdjecie 1222729.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...