Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serw minecraft (szukamy 1 osoby do LetsPlay)

CreeperoManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zaprosic 1 osobe, odpowiedzialna, madra, ogarnieta na serwer (Dedyk) Ip Podam na hamachi

INFO NA HAMACHI PONIEWAZN NIE MAM GG LUB SKYPE.. (Hamachi nie potrzebne do serwa)

Siec: ImmortalMinecraft1 lub 2.. haslo 123

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Opublikowano

Jeżeli nadal szukacie to:

Nazywam się Marcin, mam 11 i pół lat. Jestem w miarę ogarnięty, znam ortografię tak na 98,99%. Kręcę własne Let's play lecz ,że tak powiem zabrakło kasy na utrzymanie dedyka na let's play ;). Jeżeli nie odpowiada wam mój wiek to oczywiścię zrozumiem... Jeżeli się dostanę/nie dostanę prosze o powiadomienie przez hamachi.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

My name is Arek, a tak dokładnie nazywam się Arek mam 12 lat.Jestem ogarnięty i lubię przeróżne serwery i letsplay'e.Mam serwer oczywiście narazie popsuty na wielu serwerach mają o mnie dobre zdanie.Przestrzegam zasad i nie mam wadę wymowy.Ortografia na 6. :)

Edytowano: 6 kwietnia 9:34 cytat :''na wielu serwerach mają a było mam ''

Mnie powiadom jak chcesz a mój email: [email protected]

Opublikowano

Witam Tutaj Sniperz,Kaczmar Itp. Mam na imię Blażej mam rocznikowo 14,aktualnie przechodzę mutacje :P.Lubię grać w minecraft,

fajnie by bylo nakręcić z kimś film bo slajdy nie wchodzą w grę :F lubie obrabiać filmiki aktualnie nie robie filmików tylko wstawiam zdjęcia Z gier Aktualnie moje 2 filmy na Sniperz Kue.

Mam mikrofon ale skype coś nie gra bo register mi nie wbija muszę zrobić innym kompem :> Jak chcesz abym udzielil więcej info :> pisz na Pw hamachi :>

Nick w grze Sniperz nie podszywać się. Na hamachi nick

KainoPL , sieci all zajęte więc napisz na PW albo dolącz do sieci :Sniperus2 Haslo:123 i podaj swój nick hamachi bo resztę kick. :>

http://Nie działa mi avatar :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...