Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym laptopie?

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ten mi chodzi:

http://allegro.pl/lenovo-g570-15-6-i5-8gb-750gb-hd6370-w7-i2243632000.html

Potrzebny do gier: WarRock, fifa 12, BattleField 3

Proszę o szczere opinie, a wynagrodzę like. Ciekawy jestem jak grafa m.in.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Mam prawie taki sam ten ma tylko o 2GB RAM więcej, Myślę że bez problemu pójdzie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Po pierwsze, laptop nie jest do gier. Za tą cenę kupisz takiego PC że Ci będzie ciągnął gry przez conajmniej kilka lat. Jak dla mnie kupowanie laptopa żeby na nim pograć to z lekka zły pomysł i zbędny wydatek pieniędzy.

Opublikowano

ja posiadam samsunga rf711-s05 karta graficzna gt540m wersja 2 gb i narazie kazda gra mi smiga ;) Assassin Revelations chodzi zajebiscie call of duty mw 3 na full detalach to nie sa juz te lata co laptop sluzyl tylko do dokumentow na laptopie tez mozna grac :) pozdro

Opublikowano

ja posiadam samsunga rf711-s05 karta graficzna gt540m wersja 2 gb i narazie kazda gra mi smiga ;) Assassin Revelations chodzi zajebiscie call of duty mw 3 na full detalach to nie sa juz te lata co laptop sluzyl tylko do dokumentow na laptopie tez mozna grac :) pozdro

Akurat te gry które wymieniłeś chodzą mi na moim czteroletnim złomie.

Co do tematu,jeśli zależy Ci na grach to o wiele lepiej byłoby gdybyś kupić PC. Chyba że potrzebujesz laptopa. Ja bym tego nie kupił.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Trzeba mi laptopa do takich gier jak: Fifa 12, WarRock, BattleField 3. Mam kompa bardzo dobrego, lecz potrzebny mi jest laptop.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

BF3 na laptopie za 2 kafle? Dla mnie no-way. Szukaj czegoś z 2GB RAM, ale z lepszą grafiką, RAM zawsze możesz dokupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...