Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:III][Info] Do premiery Assassin's Creed III daleko, a gra sprzedaje się jak szalona.

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

assassins_creed_3-2.jpg

"Czy garść informacji, jeden zwiastun i parę obrazków są w stanie przekonać graczy do wydania pieniędzy na grę? Wygląda na to, że tak, bo dokładnie tak jest z Assassin's Creed III, które bije rekordy."

"Jak poinformował wydawca i producent AC:III Ubisoft, gra cieszy się niesłychaną popularnością, a zamówienia przedpremierowe mnożą się jak króliki. W ciągu trzech tygodni od uruchomienia pre-orderów na przygody Connora skusiło się dziesięć razy więcej graczy niż w takim samym przedziale czasowym w przypadku AC:R. Jeszcze lepiej trójka wypada na tle sprzedaży AC:B - grę zamówiło taka sama liczba graczy, jaka skusiła się na Brotherhood od uruchomienia przedsprzedaży do samiuśkiego daty wydania. A skoro do premiery trójki daleko, Ubi liczyć może na ogromny sukces.

Podane dane mnie nieco zadziwiają - jasnym jest, że doświadczamy ogromnego hype'u związanego z Assassin's Creed III, a każda informacja o grze wydaje się na wagę złota, ale... Czy składanie zamówienia przedpremierowego to nie kupowanie kota w worku? Wątpliwe jest, aby Ubisoft zepsuł trójkę, ale jeszcze jej nawet nie widzieliśmy w akcji. Naprawdę nic mnie już chyba nie zaskoczy." - GAMEZILLA

Czy wy także kupicie AC:III? - zapraszam do dyskusji :)

Zródło - Gamezilla

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Ja już pisałem że najpierw przetestuje potem kupie ;D . Hmm jesteś naszym informatorkiem . Nie dziwie się ludziom , jak ktoś grał jak ja w każdą część to chce poznać dalszą fabułe bo jest naprawde zajebistaaaa

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ja prawdopodobnie kupie ale dopiero na jesień po za tym ma byc dłuższa niz ac2 wiec na pewno nie ''wywale'' kasy w błoto ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

W ogóle fabuła ma być mocno długa ;) Ja osobiście kupię AC III może jakieś dwa miesiące po premierze.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

JA zamawiam pre order Freedom czy jakoś tak. Tylko nie wiem czy na konsole czy na pc..

@Down

No właśnie nwm. Jak mi się pojawi parę tysięcy ludków na ekranie to zapewne będą ściny.. A ja chce bez ścinek i na full grać.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Up

Jeżeli twój komp jest w miarę dobry, to kupuj na PC :) Grafa będzie o niebo lepsza :)

Ja osobiście kupię na PC, ale dopiero jak się przekonam co do wartości kupna :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Ja kupie sobie jakoś miesiąc po premierze na konsole PS3. Grafika i tak będzie świetna, a nie będę płakał, że macie trochę lepszą grafikę na PC. Nie jestem kimś kto gra w gry dla grafiki nie mówię, że nie jest ważna ale to jakby tylko dodatek. Gram w COD 1 mimo, że ma słabą grafikę, ale jako gra jest świetna i tak pozostanie. Tak samo jest z Asasynem kupię każdą kolejną część jak do tej pory nie zawiodłem się wcale i mam nadzieję, że tak pozostanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Opublikowano

Ja zamierzam kupić kolekcjonerską lub zwykła pre-orderem, najwyżej kupie lepszego kompa :)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ostatnio nadrabiałem zaległości i zamówiłem Revelations + Brotherhood więc na razie nie mam kasy, ale jak coś uzbieram to na 100% zamówię przynajmniej tą podstawową edycję w preorderze.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...