Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Lepsze

ZiomaleKxDDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze nie ten dzial!! Ale ja bym wybral mentala jest nudna postacia ale ma wieksze dmg i wiecej defa. Ninja ja szybsza nie nudzi sie zbytnio ale ninja zaczyna sie liczyc okolo +50lvl

halibel000001dk3.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

ninja bym wybrał bo na 60+ będziesz kosił w pvp i na bossy idealny

Opublikowano

mental jest bardzo nudy ma dużego defa ale małe dmg. przy nim musisz mieć 2 ręczną bron+9. a ninją się fajnie gra a szczególnie na pvp możesz pokonać nawet sure bm i w ninji wybieraj miecze nie noże bo noże mają małe dmg

Opublikowano

kawas sory za krytyke ale na chuj piszesz jak sie nie znasz moze mieczem zadasz wiecej na hita ale ze skilli o 3razy mniej niz z nozy

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

ninja dagger jest lepszy od woja mentall (moim zdaniem) ja widzialem walke

ninja vs mental = ninja win

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Ninja dagger- Dlaczego?- Jeśli masz ponad 65 lvl masz zasadzke na m bo to pl xD i krycie noże+9 to krytki przeszywki itp to walniesz nawet 8k ;0.

Opublikowano

andre akurat się znasz -.- zalogować się do gry dziecko nie umie.

Opublikowano

wiem zę to nie na temat ale leprzy od mentala jest body z aura i wirem miecza wymiata w pvp ale niema szans gdy niema zbroj +9 i innych rzeczy zwiększającyh obrone

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

osobiscie gralem mentalem na 67 lvlu S3... jednak szybko sie nudzi, zaczalem grac surą wp, wbilem czarowane ostrze na m7 na 35 lvlu; > a mentalem mialem silne na m6 na 60 lvlu... ninja daggerem zasadzke na m9 2ku do m10 mialem na 55 lvlu... wiec po 1 ninja z dobrymi statami = swietne uniki, co daje zmniejszone obrazenia...grając ninją, mając NNO nie potrafilo mnie zabic 7 wojów; > grając wojem dedłem na 3 wojach:)... sam zdecyduj jak chcesz... na silne działa przeszywka, a na krycie sie + zasadzka od tyłu, zadziała przeszywka ?: > chyba raczej dla ciebie krytyk... na 30 lvlu z krycia z zasadzki od tyłu z kozikami +9 z umami 10% walnąłem 70 lvlowi surze BM 3,5k ; >a takim wojowniczkiem z ribem +9 z umami 10% walnąłbym 300 ?, 400 max... wiec zastanow sie..

xxx

Opublikowano

Mam przyjaciela na monku, który mentalem na swoim serverze ma większość ninji na 2 skille. ;]

Ninja nie puści swojej zasadzki a już dostaję 2 skille na raz i umiera. Gdy się wie jak grać mentalem to nie ma się żadnych problemów w pvp, po prostu trzeba polerować jego główny atut "obrażenia z skilli" i nawet bm wymięka jak mu po duchowym cała mana ucieka. ;]

Opublikowano

tylko zeby miec ninje na 2 skille to trzeba miec min 70+ lvl zlodzieja dusz +6 i duchowe na G ^^ jak nie na P, wiem bo moj kumpel ma duchowe na P na 74 lvlu i wali z niego 7,1 k cos

jeszcze nie widzialem takiej walki w ktorej mental zdazylby machnac 4 razy swoim kijkiem... za kazdym razem tak zamulał albo raz albo 2. jak mu sie udalo machnac 2 razy to i tak zostal juz 3 razy polozony np bojowym przez bodego

xxx

Opublikowano
tylko zeby miec ninje na 2 skille to trzeba miec min 70+ lvl zlodzieja dusz +6 i duchowe na G ^^ jak nie na P, wiem bo moj kumpel ma duchowe na P na 74 lvlu i wali z niego 7,1 k cos

jeszcze nie widzialem takiej walki w ktorej mental zdazylby machnac 4 razy swoim kijkiem... za kazdym razem tak zamulał albo raz albo 2. jak mu sie udalo machnac 2 razy to i tak zostal juz 3 razy polozony np bojowym przez bodego

No prbolem w tym że znajomy posiada 50% na ludzi, duchowe na P i złodzieja +7. ;D

Jednak gdy to uzbierasz, jesteś kosą. Jeżeli masz kd +4 to tą klasę możesz nawet na duchowe ściągnąć żalezy od abs'ów. ;p

Mental jest wolny to fakt, ale wystarczy zacząć duel na odległość walnięcia i pvp jest nasze. ;]

Opublikowano
No prbolem w tym że znajomy posiada 50% na ludzi, duchowe na P i złodzieja +7. ;D

Jednak gdy to uzbierasz, jesteś kosą. Jeżeli masz kd +4 to tą klasę możesz nawet na duchowe ściągnąć żalezy od abs'ów. ;p

Mental jest wolny to fakt, ale wystarczy zacząć duel na odległość walnięcia i pvp jest nasze. ;]

Hahaha chłopie ty wiesz co mówisz? Każdy na większym lvlu ma NNO więc tym uderzeniem miecza to możecie ninje podrapać, gdy się zaczyna pvp ninja robi chmurke zanim mental dobiegnie, potem krycie i zasadzka w plecy za 7k i szybki atak za 6k i już mental nie ma tylu hp by to przeżyć, więc nie pitol mi tu bez sensu jeśli nigdy w życiu nie miałeś możliwości rozegrać prawdziwego pvp ^^

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

tak! ninja lepszy. gralem nija i mialem 50lv i kladlem spokojnie mentala 60lv. takze polecam ninje i jeszcze jedno, ninja ci sie nie znudzi

Opublikowano

jesli postac tylko do expa to tylko mental

pvp-dagger

Opublikowano

Co wy kurde chcecie od mentala zjedzie ninje na silnym jak mu się skończy niewidzialność, a jak będzie uciekał to walnie z uderzenia miecza, a potem z duchowego i już po tej łamadze. Mental się nie nudzi i łatwo się lvl wbija i właśnie się mylicie bo ninja jest nudny ponieważ wolno idzie exp

Opublikowano
Hahaha chłopie ty wiesz co mówisz? Każdy na większym lvlu ma NNO więc tym uderzeniem miecza to możecie ninje podrapać, gdy się zaczyna pvp ninja robi chmurke zanim mental dobiegnie, potem krycie i zasadzka w plecy za 7k i szybki atak za 6k i już mental nie ma tylu hp by to przeżyć, więc nie pitol mi tu bez sensu jeśli nigdy w życiu nie miałeś możliwości rozegrać prawdziwego pvp ^^

Nie chodziło mi o uderzenie, bo wiem że to dziadostwo. Miałem na myśli walnięcie, które ma całkiem spory zasięg jak na skill o tak wysokim dmgu. Po walnięciu przychodzi tąpnięcie > jak ninja leży poprawiasz duchowym i adiue. Zależy jak to ktoś rozegra.

A tak na marginesie, to ty chyba nie widziałeś jeszcze prawdziwie dobrego mentala w akcji. ;]

Nie masz pojęcia jakie ta profa potrafi uzyskać osiągi, gdy dagger walnie zasadzką z krycia w plecy za 12 k mental duchowym za 10-11k + walnięciem 8-9k. ;p

P.S.

Jeżeli ktoś gra na syfie to mogę chętnie pokazać siłe mentala, pm do nuker 'a w jinno.

Opublikowano

No mental 1:43 wprost wymiata... 3 skille :>

A tu dla porównania pvp mentalem, 20 sekund rozwalał ninje w pvp bez NNO (43sek filmu)

crazyrabbit128x160.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...