Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisanie PW

Lexar.

God Idea ?!  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz, aby takie co? by?o na MPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy na to, aby zrobić na MPC taki ogranicznik, że jak ktoś się zarejestruje to będzie mógł dopiero po 2/3 dniach pisać PW ?

Takie coś jest bardzo dobrym pomysłem, bo coraz więcej reklam otrzymuję na PW.

Wiem, że da się coś takiego zrobić.

Zapraszam o głosowania w Ankiecie ;)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Neutral. Niektórzy mają nowe konta, by się spytać o coś na PW globala po zbanowaniu innego konta ,etc.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Mogłoby to powstrzymać reklamy na pw, ale jak już Sprite napisał co o zapytanie odnośnie bana?

Może można zrobić blokade na te 2 / 3 dni tylko dla zwykłych userów. Znaczy, że do globali będzie można pisać?

Póki co neutral.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Może i racja, Epean nasunął dobrą sugestię :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Dla mnie to nie jest jakaś mega potrzebna rzecz. Zawszę można zbanować takiego osobnika co reklamuje :P

Neutral.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

A jeżeli ktoś dostanie bana i będzie się chciał odwołać na PW u któregoś z GM/Adm. i będzie musiał czekać 2/3dni? Jestem na NIE, zbędna rzecz.

Opublikowano

Może to zapobiec rozpowszechnianiu innych for poprzez pw (ostatni czasy jest tego dość sporo)

TAK

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Nie jest to potrzebne, jak ktoś reklamuje coś na PW, to raportuje się takiego osobnika i po problemie, po zatym tak jak wyżej powiedzieli jak ktoś dostanie bana i zrobi nowe konto by się odwołać, to jak miałby się skontaktować z kimś w celu wyjaśnienia sprawy? Nie róbmy kolejnych ograniczeń na forum.

Opublikowano

Niestety nie będziemy wprowadzać na forum nowych ograniczeń

Forum ma być dla użytkowników a nie odwrotnie a co do tych reklam wystarczy raport ;) a po za tym ich nie jest straszenie dużo

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...