Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] MagicCrafters 1.2.4

sonar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1333115921-U414486.png

Jest to zapowiedź servera MagicCrafters Narazie server jest w fazie budowy. Pluginy do wersji bukkit 1.2.4 są już WGRANE! Poszukujemy Budowlańców! PILNE WSZYSTKIE PROPOZYCJE PISZCIE W KOMENTARZACH!! Musicie mi udowodnić ,że zasługujecie na moje zaufanie,oraz ,że potraficie nieźle budować!

INFORMACJE

1333117201-U414486.jpg

Whitelista: ON

Potwory:ON

Zwierzęta:ON

Piekło:ON

Premium: OFF

Rek.na Mod/Admin: ON

Jak już mówiłem server jest w fazie budowy dlatego na mapie nie ma dużo budowli,ale zdążyłem zbudować już

-MobArena

-Spawn

-Kilka pomników(skiny)

-Basenik(do poprawy)

-Oraz kula na wieży wypełniona wodą,a dokładniej wygląda ona tak:

1333117540-U414486.png

Na serverze dozwolone jest dla każdego gracza stworzenie własnej Gildi,lecz zasada jest taka,że po 3 dniach od stworzenia gildi musi być w niej con. 3 os. inaczej gildia zostaje usunięta.

Poszukujemy także pomysłodawców!! WSZYSTKIE PROPOZYCJE PISZCIE W KOMENTARZACH!!do budowli na naszym serverze!

Jeżeli macie pomysły na jakieś fajne nazwy rang to bardzo będę zadowolony ,bo mi nic nie przychodzi do głowy w związku z rangami:)

Chcę aby nie były zgapione z innych serverów!!

Poszukujemy także Sponsorów!! Chcemy więcej slotów ,ale nieco brakuje nam pieniędzy! WSZYSTKIE PROPOZYCJE PISZCIE W KOMENTARZACH

jak narazie mamy tylko takie rangi:

HeadAdmin

Admin

Moderator

Svip

Vip

member

gracz

to są podstawowe rangi ,a my bardzo chcemy mieć jakieś takie co jeszcze nigdzie takich nie było!

Opublikowano

Siema ,ja całkiem dobrze buduje tylko potrzebuje ip serwera . dojdz na hamachi Minecrafter-01 hasło:123 i tam daj mi ip

Opublikowano

Siema ,ja całkiem dobrze buduje tylko potrzebuje ip serwera . dojdz na hamachi Minecrafter-01 hasło:123 i tam daj mi ip

taka sieć hamachi(Minecrafter-01) nie istnieje

Opublikowano

Moza tak podacie mniej wiecej kiedy serwer wystartuje ....

Myślę,że jeżeli nie znajdę ok.2-3 budowlańców to może to potrwać ok. 5 dni bo będę musiał sam budować..

jeżeli jednak znajdzie się kilku to oczywiście może start być nawet pojutrze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...