Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra w toku

cinex007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowym uzytkownikiem LOL'a.

Po zainstalowaniu lola przeszedlem pierwszy etap samouczka. Po czym wlaczalem drugi etap.

Po wyborze wszystkiego wyskoczylo ze gra zaraz sie uruchomi. Po czym lol zniknal i schowal sie w pasku na dole.

Wszedlem w niego i caly czas wyskakuje Gra w toku...

Dzieje sie tak nawet jak odpalam mecze z graczami.

Probowalem juz wiele rzeczy, troszke sie naczytalem lecz nadal problem nie rozwiazany.

Prosze o pomoc. Bo z tego co widze wielu graczy ma taki problem. Lecz nikt nie potrafi pomoc.

Bede bardzo wdzieczny

z gory dzieki

pozdro :]

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

XP home edition

servis pack 3

1GB ramu

GeFORCE 9500 GT

Intel Core 2 CPU

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Nie chodzi mu launchera, jak włączysz gre to masz dwa okna, jedno z profilem (launecher) a drugie gra (cilent). Wybierałeś złe okno :)

@Edit no po specyfikacji widzę że to jednak chyba wina kompa. Napewno masz 1GB ram i jeszcze podaj ile ma ghz procek

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

no dobra. w takim razie wybieram to z paska i pokazuje sie czarne tlo.

a jak wchodze na to drugie na pasku tak jak by czerwona ikonka wyskakuje gra w toku

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Możliwe, że jest tak jak kolega @3up napisał.

Zawsze po rozpoczęciu rozgrywki są 2 paski z ikonką lola na pasku startu i możliwe, że wybierałeś zły.

Jeżeli to nie jest ten problem to najprawdopodobniej masz problem z łączem internetowym, który nie jest w stanie uciągnąć mecza.

Opublikowano

Napewno nie wina internetu.

Wiem ze kompa mam starego.. Ale az tak slaby ? :/

Gdyby to byla wina slabego kompa to nie odpalil by sie na poczatku samouczek

procek 1.86 GHz

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

@2x up Przeczytaj specyfikacje, ma za mało ramu i za słaby procek, karte by jeszcze przebolało ale nie to. Ja grałem przed chwilą na 4gb ram 2.5ghz procek bo to lapek i detale wysokie i w najgorszych momentach 8Fps a w najlepszych 65Fps

@up Jest słaby wymień ram i tyle. Jedyne co mi przychodzi na myśl to to że złe okno wybierasz. Daj ss i zrób test łącza:

http://www.speedtest.pl/

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

przeciez zaznaczylem 2 pkt. na screnie i opisalem co wyskakuje.

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

@top

Nie wiem czy nie dostane warna, ale chciałbym ci powiedzieć, że u babci mam kompa "słabszego" i tam dzieje się to samo. W pasku pojawia się "RIOT" jak na niego naklikniesz to wyskakuje takie granatowe/czarne okienko i nic się nie dzieje, ewidentnie to komputer.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

• 1 rok później...
Opublikowano

Sory za odkop ale mam taki sam problem, to nie z winy pc bo mam po 60-70 fps gdy gra działa... Tylko od czasu do czasu mi się tak dzieje.

ss 1. http://scr.hu/0zvj/2ta2o

Nie ma żadnego innego okienka..

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

a nie wiesz czy po takim on off nie zbanują mnie za opuszczanie gry ?

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Mało Ramu.

Mógłbyś bardziej opisać swój procesor i kartę graficzną?

Wstaw screeny z programu CpuZ.

Jak zaczynasz grę to wyłącz proces PMB., lub PBM., nic złego się nie stanie, a gra zacznie chodzić szybciej :P

//Reklama OFF.

Opublikowano

Boże święty ! CO WY WYMYŚLACIE !? Za mało ramu ?

Odpalałem LOL'a na 1 gb ramu ( do tego windows 7... ), na słabszej karcie graficznej. BEZ żadnego problemu... a teraz nawet odpalając boty na referale, ustawiam jedynei jeden rdzeń na dany pulpit wirtualny oraz 512 ramu ( WYSTARCZAJĄCE !! )
Co do tematu...

To zdarza się tak czasami, najlepiej gdy już wszyscy pikneli postać i skończylo się odliczanie to nic nie ruszać ( Po klikaj podczas włączania w napis league of legend, to potrafi się wysypać... ), a jeżeli nic się nie włączy to szybko ctrl+alt+del wyłączyć wszystkie procesy typu rads, pbe, league itp. i szybko wejść do gry.

A moim zdaniem, klient gry powinni troche poprawić bo czasmi BUG SPLAT, i potem tylko napis Gra w toku... i ani to odnów ani nic...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

http://scr.hu/0zvj/t177s - procek

No tak ale dalej mi nie odpowiedzieliście czy po takim "wydarzeniu" że nie wchodzę a oni już grają i po 5 minutach wchodzę nie dostane bana ? A pozatym po tym gra już nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...