Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś zarobek. Woj body 39lv.

kontor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam postać wojownik body 39lv. dwie i pół kulki expa.

ZBROJA TYGRA +6 5% obrażen do pż / na dwurękę 4% / 2% do PE

RIB +9 sr. 6 um. 3 KD +3 śmierci

ŻELAK +7

SKÓRZANE KOZAKI +4 500 PŻ

SREBRNA BRANZA +6

PIĘCIOKĄTNA +7 2% na nieumarłych

JADEITOWY NASZYJNIK 1k PŻ

EBONITOWE KOLCZYKI +7 diabły 4%

// Po wbiciu 42 lv. planuje założyć Smoczą +9 15% ABS na strzały kd defa i uchyłki +3

Wiem mam słabe eq bo strasznie mi jara kowal... od początku gry nie zrobiłem żadnego itemka na +9... masakra.

Jakieś pomysły??? Imha odpada. I nie mam podwójnego dropa ani innych rzeczy z IS'u. Mogę grać na kamermodzie najwyżej. Co polecacie? Metki cienia strasznie długo i mozolnie rozwalam. Ogólnie metki troche lipa.

Opublikowano

Zapomniałem, że łowienie odpada bo zanim ułowie 1 rybke mija godzina. Po prostu mam pecha masakrycznego. Na 40 właśnie planuje na DT iść. I nie będe również handlował bo straszny zastój na serwie Exandros.

Opublikowano

Wbijaj 42, metki 45 i super zarobek - ogony droższe od kamoli, czasem dwa na metka lecą ;)

Do tego ku, kd. Najlepiej z buffem i w nocy, bo te metki są oblegane bardziej niż sohan z racji zarobku.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Najpierw wbij sobie 42 lvl i potem spróbuj na mistykach obok świątyni w celu dropu ribów, gdy już zrobisz lepsze eq to metki na 42 ( duszy) a w miedzy zcasie drop księgi klątw.

Opublikowano

Zapraszam ! :)

http://www.mpcforum.pl/topic/594864-innenie-wiesz-gdzie-i-jak-zarabiac-zapytaj-tutaj/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...