Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś tam sprzedawałem program TuneUp Utilities 2010 Pl

Pewnego razu dałem typkowi klucz, powiedział że dwa dni podziałał i sie wylaczył. To dałem mu drugi, powiedział że też nie działał. Następnie odpowiedziałem że oddam mu kase, lecz tego nie zrobiłem. Bo nikt sie nie skarżył, to pomyślałem że mnie w chuja robi.

Teraz dostałem takiego emaila :

Witam

Daję Panu czas ostateczny do Piątku 30.03.2012r. godz 18.00.

Jeśli do tej godziny na moim koncie nie będzie pieniędzy sprawę zgłaszam na Policję zgodnie z własnym sumieniem jak i za radą Allegro.

Straszy mnie policją ;f

Może mi coś zrobić ? czy policja wgl zajmuje się takimi sprawami ?

Ja osobiscie zostałem okradziony na 130zł i po zgłoszeniu na policje nic sie nie dowiedziałem nowego....

A to było 15zł -.-

OndteAw.png
Opublikowano

Jest dużo takich oszustów. Niech zgłasza na policje. Kod jest wieczny, chyba, że z kradzionej karty. Sprzedawałem kiedyś key'e do cs 1.6. Mialem kopie kodów. Koleś po tym jak niby pierwszy nie działał dostał 2. Po tym też powiedział, że nie działa. Kody były w 100% nowe i zużyte w tym dniu co dostał. Skończyło się sprawą w sądzie ( dzięki mojemu bratu :D ) i wygrałem to. Bachor dostał jakąś karę za próbę wyłudzenia. Jego rodzice byli gotowi mi wyjebać.... Gimbus 14 lat ...

graphic.png

Opublikowano

Super, to ja zgłosiłem to na policje że mnie koleś ojebał na 130 zł i nawet się tym nie przejeli, a w tym momencie, 15 zł to kwota z kosmosu.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...