Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w tej rozmowie byl wjazd na rodzicow?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, podczas expienia sobie w pewnej grze i na pewnej lokacij zobaczylem ze inny uzytkownik szuka pt wlasnie tam gdzie ja expie. Wiec napisalem do niego i chcialem sobie pozartowac. Pan uzytkownik nie zrozumial zabardzo i zaczal sie spinac. Czy byl wjazd na starszych z mojej strony? Staram sie tego nie robic i chcialbym zeby panowie i panie to ocenili bo uzytkownik uznal ze byl wjazd.

beztytuuciy.png Ps: DO: Jest pisane odemnie do uzytkownika, OD jest pisane od uzytkownika do mnie

61093c6efb.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie wjechałeś na rodziców, ponieważ napisałeś: Takie komplementy zachowaj dla osób z twojego otoczenia. Mamy Taty kolegów itp. Tam obrazy z twojej strony nie było.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

@AntyVirus dzieki za odpowiedz.

Wiem ze temat jest troche syfiasty ale lubie byc pewny na 100% i oczywiscie nie chce zabardzo hejtowac na rodzicow ;>

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie wjechałeś, a mu zaproponuj zmiane nicku na: Jayjaycocker

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Nie najechałes. To jego problem ze nie ma za grosz wyobraźni i instynktu samozachowawczego i niewymyslił oryginalnego nicku.

Opublikowano

Serio przypełznąłeś tutaj mały gnomie by się spytać czy napisałeś coś o rodzicach jakiemuś drugiemu lamusowi w necie? Podstawówka codziennie zadziwia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...