Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ICE i broń do niej.

Kind3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam kilka pytań dotyczących DCUO.

Moja rozgrywka zaczęła się nie mniej niż tydzień temu, gram w tej chwili mocą ICE i bronią Two Handed, i mam pewien problem, otóż brakuje mi manny np w pvp. I chciałbym wiedzieć jaka broń jest najlepsza dla ICE, i ogólnie w jakie moce pakować Storms, Cyrogenics, najlepiej by było jakbyście mogli mi podać rozpis stąd http://www.mpcforum.pl/topic/481973-tut-opis-wszystkich-umiejtnoci-w-grze NP

Cyrogenics

A,B,H,D,F jeśli zrozumieliście moją prośbe :D I oczywiście jeśli chcecie mi pomóc :)

Pozdrawiam i liczę na pomoc.

kinder2.jpg

Opublikowano

A więc witam, gram Ice od hmm, niecałego tygodnia mam 22 lv i w pvp nie ma mocnych na mnie :D- Proponuję broń Dual Wield ( dwa miecze), why ? a otóż dlatego że szybkie ciosy, bardzo mocne, no i bardzo przydatne Immunation.

Co do umiejętności, to proponuję rozwijać Cryogenics. W kolejności następującej :

A.B.C.D.E.G.H.I.J.K dalej pokombinuj :D, bo sam się jescze nie zastanawiałem co dalej bd rozdawał :D a do pvp mana Ci nie będzie za bardzo potrzebna, bo dual wield robi swoje, no może 2/3 skile :D

Powodzenia, i Pozdrawiam :D

Opublikowano

Dzięki wielkie! :) Grasz na PVP? podaj mi nick, dodam cię do znajomych i jakbym miał jakieś pytanko to bym napisał w grze. Jak i bardzo dziękuje.

kinder2.jpg

Opublikowano

ja proponuje ci abys z tej strony ktora podales w poradnikach pocytal i sam sobie pomyslal jakie kombinacje porobisz,

przy kazdej mocy masz jej opis oraz dodatkowy bonus jaki dana moc daje i jakie wymagania sa potrzebne

dla przykladu, w storm moc B wywala w przeciwnika wiazke swiatla i daje bonus gdy na przeciwniku jest efekt zamrozenia, a w mocy A jest zamrazanie wiec wxstarczy pomyslec ze aby moc B zadzialala z bonusem musimy najpierw go zamrozic czyli najpierw moc A musimy dac potem mozemy dawac takie ktore daja bonus na zamrozenie

akuraz ice gra wiele graczy bo najlatwiejsza jest to moc, w strorm wszystkie moce prawie daja bonus do zamrozenia, wiec na pvp jest nuda bo same ice lataja

polecam ci ogien lub gadzety, a jak chesz sie pouczyc i potrudzic to wez sie za mentalie lub magie

Opublikowano

heh ja gram niestety na Us/ PvP Nick mam KyaPL ;d a te skile co podałem są dobre na PvP sprawdzone ;d

a i gram jescze Browling fire ;d też fajnie sie gra

Opublikowano

A więc witam, gram Ice od hmm, niecałego tygodnia mam 22 lv i w pvp nie ma mocnych na mnie :D- Proponuję broń Dual Wield ( dwa miecze), why ? a otóż dlatego że szybkie ciosy, bardzo mocne, no i bardzo przydatne Immunation.

Co do umiejętności, to proponuję rozwijać Cryogenics. W kolejności następującej :

A.B.C.D.E.G.H.I.J.K dalej pokombinuj :D, bo sam się jescze nie zastanawiałem co dalej bd rozdawał :D a do pvp mana Ci nie będzie za bardzo potrzebna, bo dual wield robi swoje, no może 2/3 skile :D

Powodzenia, i Pozdrawiam :D

A.B.C.D.E.G.H.I.J czyli jak Rozdawac Skille help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...