Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro Drop jaka postać do gry?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dropa na metki w dt łącznie mam 86% na dt ostrze P zbrojka G3 jest to 78lvl.

Jaką postać mogę wybrać do gry na 70lvl-90lvl(do 70 podexpię surą) ma być do expa i do Pvp ma być taka żeby mnie nie nudziła po paru tygodniach gry jednym słowem ma być fascynująca ;) eq oczywiście 5b full na ludzi do pvp będzie all skile na P. Zastanawiam się między Bodym a Daggerem ale chce postać później sprzedać na allegro więc chcę aby postać była też droga w sprzedaży.

Opublikowano

polecam bodego dobry exp w grocie w pvp z dobrym eq ( a z tego co piszesz bd pro) tez bedzie zaje**scie ;) na allegro takiego bodziaka potem sprzedasz za gruba kase

@Edit

@down

czytaj ze zrozumieniem, dropa on juz ma teraz sie pyta o postac do Pvp i expa od 70 lvl wzwyz

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Owszem body jest najlepszy do dropu, ale nie powiedział bym, że jest ciekawą postacią.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

postacie dobre w pvp dagger bm szaman heal archer z czego bm jest nudny i dla mnie jest zakala.. ciezko dostac postac dobra do pvp jak i pve.. np spojrz ninje szybko wyexpisz na poli :) czyli juz masz postac do expa i znakomita w pvp.. osobiscie polecam CI wybrac ninje :)

Opublikowano

Napisz w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-innenie-wiesz-jaka-postacia-grac-zapytaj-tutaj/

Ja bym polecał daggera. Na większych lvl kładzie bodego na łopatki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...