Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacja Visty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli to vista pobrana z torrenta to polecam czym prędzej z niej rezygnować i ściągać Windows 7 Ultimate który sprawuje się o wiele lepiej (mówie to z własnego doświadczenia bo używam go już pare miesięcy), w torrentach jak narazie są albo wersje już aktywowane albo są aktywatory dołączone. Windows 7 jest ładny, komfortowy i technicznie bije na głowe viste i xp razem wzięte ;)

2006-2010

Opublikowano

poszukaj w googlach vista activator - na pewno znajdziesz!

co do windowsa7 - zgadzam się że jest lepszy - są już wersje finalne ale nie polecam zasysania czegokolwiek bez sprawdzenia sum kontrolnych - bardzo często obrazy iso zawierają "specjalne dodatki"

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

@energy* vista jest kradziona xD kupiłem ją od złodziei xD jest na oryginalne płycie tylko nie ma klucza xD

ps. czy na 7 są od razu chińskie znaki czy trzeba zainstalować?

@EDIT chy na 7 działa metin? bo słyszałem że na niektórych wersjach visty nie działa

Mój SkillHack Najlepszy na świecie wojownik ma Skille sury itp! Kliknij tutaj!

Opublikowano

Jak ja ściągałem Windows 7, to językiem "początkowym" był angielski.

Pamiętam, że aby ustawić jakiś inny język, trzeba było wejść w "Windows Update" i tam były chyba 32 opcjonalne aktualizacje.

Opublikowano
ja przy moim Windows 7 Ultimate przy instalacji która graficznie była przyjazna wybierałem wszystko w tym także język

2006-2010