Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osób na nagrywania filmów

alaias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak...

~SZUKAM OSÓB, BY NAGRYWAĆ FILMY

Jestem Newsio. Od dawna planowałem, zająć się jakimś kręceniem filmÓw w minecraft'cie. Czymś innym niż let's play'e. Mam 12 lat, dlatego pewnie nie potraktujecie mnie poważnie, ale chciałbym sprÓbować.

Szukam 4 osÓb, aby stworzyć 5 osobową ekpię zajmującą się kręceniem filmÓw, scen, parodii w minecraft'cie.

- Wymagane jest konto Premium

- Wiek jest mi obojętny

- Jakieś zaangażowanie (nie chcę, aby skończyło się to na jednym wejściu)

"Obsada":

- Myślę, że wszyscy będziemy budowniczymi, ale jakaś bardziej utalentowana osoba na pewno się przyda.

- Kamerzysta! Tak, potrzebna osoba z super mega, bez lagowym, szybkim kompem, żeby nagranie było jak najlepszej jakości.

- Scenarzysta. Ten, powinien dysponować dużą ilością wolnego czasu oraz pomysłami!

(-) AktorÓw, jako głosowych nie będzie. Myślę, że filmy nie potrzebują słÓw. Ruchem, naprawdę można przekazać wszystko co chce się powiedzieć.

Oczywiście, tym co robimy na pewno będziemy się zamieniać. Bo nawet jako budowniczy, kiedy będziesz miał jakiś pomysł, możesz napisać scenariusz...

Podanie piszecie w formie:

Nick: (nick w minecraft'cie, imie)

Posada: (co chcecie robić)

Coś o sobie: (2 zdania o sobie... napiszcie tu czy umieć coś jeszcze nie koniecznie

związanego z minecraftem, ale coś co przyda się w filmach...)

Opublikowano

Nick:

MrGucioPL

12

Posada:Budować/2 kamerzysta nie pewne ;>

Coś o sobie: Chciałbym dodać 'Cegiełke' by jakoś to sie rozwineło , aby mógłbym coś dodać pośmiać sie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...