Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Stworze paczkę serwerową. Jak typ chcecie ?

Pod jaki typ serwera chcecie paczkę ?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybierasz ?

• Survival
      8
    • FreeBuild
      14
    • RolePlay
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem, że stworze dla Was wszystkich paczkę. Nie powinienem tego robić za free, ale ze względu iż będę się starał o stanowisko moda, muszę dać coś od siebie i zbić %. Także wybierzcie co chcecie mieć w tej paczce i pod jaki typ. Survival, FreeBuild, RolePlay.

Wybór należy do Was.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer z modami nie ma problemu, ale za to $

Modowania serwera nauczyłem się wczoraj. Ponadto jeżeli miałby to być serwer z modami to tylko w wersji 1.2.3

Opublikowano

Większością głosów wygrywa FB. Pluginy, które tam umieszcze również będą pasować pod klimat RP. Znajdą się tam wtyczki takie jak jobs, citizens, może questy... mcMMO

Temat proszę zamknąć.

• 1 miesiąc temu...
Nowicjusz
Opublikowano

FB + RP proponuję, jest to bardzo fajny typ serwerów, ja bym zasysał pliczki od razu, ale wybór należy do Ciebie.

Wiem, że nie łatwo zrobić taką paczkę, dlatego ja zagłosowałem tak, ale zrobisz taką, jaką będzie Ci najprzyjemniej się robiło. :)

Opublikowano

Temat lock.

Raz wrzuciłem tą paczkę, ale zasrane awarię z winy teamu MPC usunęło mój temat na którym się rozpisałem i przygotowałem grubo ponad godziną, do tego reputacja i wszystko poszło się jebać.

Także podziękuje za produkowanie się na tym forum. Chce ktoś pakę to pisać na GG, ale nie robię za free. Każdy może sobie paczuszkę zrobić, a jak jesteś leniwy i chcesz komuś tyłek zawracać to płać.

Chyba, że masz inne pomysły.

LOCK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...