Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak jak w temacie, potrzebna mi pomoc. Znam regulamin, wiem ze nie tan dzial, wiem ze moge dostac bana/reporta/bana ale licze no pomocna osobe ktura mnie wyslucha i mi pomoze. Moj problem polega na tym ze mam zainstalowane sterowniki do karty dzwiekowej Vinyl AC'97 i musze podlaczac gloosniki do miejsca na mikrofon bo inaczej nie dzialaja, a mikrofon w innych miejscach nie dziala. Probowalem juz wszystkiego jezeli ktos by mogl znalesc sterowniki a nawet podac mi linka bede bardzo wdzieczny i bede dawal 6 do konca miesiaca. Moj zlom: AMD Athlon XP 2200+ 1.80Ghz, 512 Ram Karta dzwiekowa zintegrowana. Jeszcze raz prosze o wspolczucie i pomoc, z gory thx :)

@up na google napisali ze niby vinyl jest na mojego procka ;/

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano
A wiec tak jak w temacie, potrzebna mi pomoc. Znam regulamin, wiem ze nie tan dzial, wiem ze moge dostac bana/reporta/bana ale licze no pomocna osobe ktura mnie wyslucha i mi pomoze. Moj problem polega na tym ze mam zainstalowane sterowniki do karty dzwiekowej Vinyl AC'97 i musze podlaczac gloosniki do miejsca na mikrofon bo inaczej nie dzialaja, a mikrofon w innych miejscach nie dziala. Probowalem juz wszystkiego jezeli ktos by mogl znalesc sterowniki a nawet podac mi linka bede bardzo wdzieczny i bede dawal 6 do konca miesiaca. Moj zlom: AMD Athlon XP 2200+ 1.80Ghz, 512 Ram Karta dzwiekowa zintegrowana. Jeszcze raz prosze o wspolczucie i pomoc, z gory thx :)

wiesz nie wiem czy to pomoze ale musisz znalesc idealnie pasujace strowniki do tego, a i na przyszlosc google nie boli

Opublikowano

up nie no naprawde pomogles

topic sproboj tych:

hxxp://www.softwarepatch.com/utilities/viaac97.html zamiast xx tt

u kumpla normalnie dzialaja a rada na przyszlosc wez sobie kup lepszy sprzet i bedzie po problemie;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

na jakiej płycie głównej masz ten dźwięk?

jak masz ustawione w panelu sterowania\dźwięki - ile głośników masz ustawione?

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Auxim masz moze jakis link lub tutka do podkrecania takiej klasy procersora? z gory thx (wiem ze pomozesz) :)

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

@up na google napisali ze niby vinyl jest na mojego procka ;/

może to wina samej karty a nie sterowników?

wiesz nie wiem czy to pomoze ale musisz znalesc idealnie pasujace strowniki do tego, a i na przyszlosc google nie boli

co dziwne mnie boli! bo jak zaczynam szukać to zawał serca a wcześniej jamo serce boli... nie nabijaj postów....

podkręć procka na 2,1 ghz

co Ty masz z tym podkręcaniem? xP

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Zobacz programem cpu-z jaki masz model płyty głownej, poszukaj na stronie producenta sterowników do dźwiękówki w najnowszej wersji. Jak masz płyte cd to z niej zainstaluj. Jeżeli sterownik ma w trayu swoją ikonke, to zmień tam że ma obsługiwać mikrofon jako mikrofon, a głosniki jako głośniki. Jeżeli masz tą ikonke a nie wiesz co robić, to daj screena.

My minions mwaahahahaha :>