Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam adminów.

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kiedyś miałem serwer pod wersję 1.8 ale miałem kiepski hosting i ekipa mi się rozleciała .

dlatego poszukałem hostingu który jest tani . zapewnia bukkit nawet pod 5 graczy . i dobrą ilość ramu (jak jest dużo ramu nie ma lagów)

dlatego mój wzór na podanie jest następujący (na admina)

ILE MOGĘ PRZEZNACZAĆ MIESIĘCZNIE NA UTRZYMANIE SERWER'a -

WIEK-

MIKROFON , JAK Z MUTACJĄ -

SKYPE -

jeśli myślicie że jeśli trzeba płacić żeby być adminem. i jesteście pewni że chce tutaj kogoś oszukać .

to się mylicie . Numer SMS Koszt SMS Ilość craftów 73068 3.69 zł 1 74068 4.92 zł 2 75068 6.15 zł 3 76068 7.38 zł 4 79068 11.07 zł 5 91958 23.37 zł 9 92578 30.75 zł

11

to tabela na CRAFTY . CRAFT - WALUTA NA HOSTINGU SERWERÓW MINECRAFT .

jest potrzebne mi 10 craftów na

256 mb ram

5 Slotów.

sam będę wydawał 7.38 PLN miesięcznie .

a szukam dwóch adminów . czyli musisz wydać 6.15 PLN na miesiąc .

dlaczego tylko pięć slotów ? jak mówiłem miałem serwer . i wiem że zazwyczaj jest na nim 5-7 osób .

więc po co marnować sloty ? skoro nie jest pełny !

MOJE plany co do serwer'a . nie będzie ani jednego plugina . tylko podstawowe komendy takie jak /op /gamemode

na serwerze będzie white lista . i tylko zaufany gracz będzie z nami grał w survival bądź jakąś mapkę do relaksu .

z czasem posprzedaje gamemody , sloty . za 6 zł miesięcznie . więc będzie możliwość zwiększenia slotów .

mój pomysł na bitwy .

zbudujemy zamek . ustawimy tam dispensery z kulami , strzałami . 2 osoby będą się bronić a 3 atakować .

oczywiście full eq na start . a po zniszczeniu mapy nastąpi jej restart .

małe info o mnie . mam 16 lat połowę życia spędziłem za granicą więc kiepsko u mnie z gramatyką .

więc proszę nie oceniać po piśmie mojej inteligencji i zamekać z tego powodu temat .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...