Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomoc z pluginach [Pilne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pilnie 2 pluginy wie ktoś może jak sie nazywają? Postaram się je opisać najdokladniej jak umiem.

1. Plugin opierajacy się na rangach dany gracz (ranga Gracz) nie moze wejść do pomieszczenia np.sklepu, a inny gracz (VIP) może takie uprawnienia. w skrócie pokoje dostepne od danej rangi.

2. Plugin w ktorym można zmienic hp mobów i ich dmg. Aby nie było latwo z expieniem na nich poszczególnymi broniami. A i exp potrzebny na lvl i jego otrzymywanie z mobów.

*3. Jeżeli nie wiecie to ok ale chodzi o teleporty z wody coś w stylu CreativGates ale bez bloku diamentowego bez ograniczeń na surowce i budowe portali.

*4. Miasta (nacje) po wyjściu ze spawna wybieracie miasto klikając w tabliczke i wchodząc w teleport do niego jednoczeście zmienia się spawn na ten jaką nację wybraliśmy np. nacja TRON ma dostęp tylko do bramy zamku TRON a nie np. VOLUME przy nicku pisze po wybraniu miasta: Przed- (Gracz) MrMariness

Po- [TRON](Gracz) MrMariness.

Opisałem jak umiałem prosze o pomoc najbardziej mi zależy na 1 i 4 punkcie. Z góry dziękuję.

Opublikowano

1 . Wszystko ładnie na flagach można zrobić czyli plugin worldguard

2. Chyba nie ma takiego pluginu :(

3.Kolega u góry już napisał

4.Factions :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...