Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tilian2

eM_tRaViS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zrobiłem temat bo szczerze jak widzę co dzieci piszą np. pod zapowiedzią Troi to normalnie aż się chce monitor przez okno wyrzucić. Ale do rzeczy.

Co sądzicie na temat tego serwera?

Co sądzicie o administracji serwera?

Jak myślicie ile ten serwer się utrzyma?

Moim zdaniem obok tego serwera zrobił się wielki szum, przyznam że nawet mi się podobał. Zapowiedź piękna, ale po starcie karty się odkryły.

Niezapowiedziane przerwy techniczne, chyba że na ts czasami coś mod napisze.

Czekam na wasze komentarze.

Proszę żeby nie było spamu typu "jesteś noob! serwer jest super"

#EDIT

Tombstone znam regulamin ale dziękuje, nie chciałem tutaj w żaden sposób łamać zasad. Ale naprawdę prosiło się o taki temat.

Niniejszy tekst jest tylko moją opinią, jeśli nie chcesz nie musisz się z nią zgadzać.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano
16. Dyskusje na temat serwera tworzymy kiedy minie miesiąc od jego startu.

Co do tiliana szkoda gadać... taki zajebisty serwer zrobili ale nie umieją go ogarnąć i dorabiają na boku

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Co sądzicie na temat tego serwera? ---> Serwer od samego początku średnio mi się podobał jak dla mnie za dużo tam nowości co psuło klimat metina , zachęciła mnie tylko spora liczba graczy na starcie

Co sądzicie o administracji serwera? ---> O administracji lepiej się nie wypowiadać bo szkoda się denerwować

Jak myślicie ile ten serwer się utrzyma? ---> Jeśli w takim tempie będzie tam spadała liczba graczy i administracja nie zacznie się ponownie interesować serwerem to max tydzień

Pozdrawiam.

Opublikowano

serwer mi się spodobał, lecz po starcie zupełna różnica niż w zapowiedzi. administracja nie ogarnia w ogóle serwera. niby coś robi a gówno robią. jak napisał up jest coraz mniej graczy i jak tak dalej pójdzie to do poniedziałku nawet 100 osób online w wieczory nie będzie

Pomocnik
Opublikowano

serwer mi się spodobał, lecz po starcie zupełna różnica niż w zapowiedzi. administracja nie ogarnia w ogóle serwera. niby coś robi a gówno robią. jak napisał up jest coraz mniej graczy i jak tak dalej pójdzie to do poniedziałku nawet 100 osób online w wieczory nie będzie

tylko ze na serwerze nadal m1 sa pelne, 500graczy+ gra jak nic

Opublikowano

No cóż, jak widać nawet bardzo dopracowany server trafiła korupcja :)

Warto zapamiętać Ludzi z Teamu ^^.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

No właśnie 500+graczy a było prawie 1,5k :) Czyli większa część już odeszła z serwera a z tego co widzę odchodzą kolejne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...