Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] GTA IV czy pójdzie...

szajnaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam troche kaski do wydania i mysle nad zakupem GTA IV na PC. Czy będzie mi działać ta gra? Nie odsyłajcie mnie do tej strony internetowej na ktorej da sie sprawdzic czy gra pójdzie. I uwzględnijcie w tym Game Boostera, komp jest tydzien po formacie.

Mój sprzęt:

Processor:

- AMD Sempron ? Processor LE-1250 2.21GHz

Karta Grficzna:

- NVidia GeForce 7025 / NVidia nForce 630a

Ilośc RAM:

- 2.75 GB

Dysk:

- Samsung 500GB

Windows XP

Weteran
Opublikowano

Wymagania minimalne:

* Windows XP - Service Pack 3 / Windows Vista - Service Pack 1

* Intel Core 2 Duo 1.8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2.4 GHz

* 1,5 GB RAM

* 16 GB miejsca na dysku twardym

* nVidia GeForce 7900 lub ATI Radeon X1900 (256 MB)

Ram wystarczy ale karta graficzna za słaba najlepiej pierw ściągnij gta iv pirata i sam zobacz czy chodzi jeśli tak to możesz kupić sobie original

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

CvS, nie sugeruj się minimalnymi wymaganiami GTA IV, bo to głupota. Sama gra powinna pójść, ale ledwo na minimalnych.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Mi przy kompie 2x 2.8 GHz 4 gb ramu katra GeForce 9500 Gt 1 gb 500gb dysk ledwo na minimalnych chodzi :D może jest to spowodoane że mam windows 7

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

A właśnie, do autora wątku - jaki masz system?

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że trzeba mieć szczęście aby ta gra poszła. Ona jest tak źle zrzucona na PC'ty, że szkoda gadać. :D

Tak jak napisał up, pobierz pirata, sprawdź i potem ewentualnie kup. Mi ta gra poszła na minimalnych na Pentium 4, 1gb ramu i Nvidia 8600 GT xD Nie zapomnij jeszcze posprawdzać patche które rzekomo poprawiają płynność gry. :)

Opublikowano

Pójść, Ci pójdzie. Ale na minimalnych wymaganiach i możesz być pewny, że lekkie ścięcia gry będziesz miał.

Opublikowano

Wymien procka i karte graficzna bo mialem takie same jak ty i mi wogole nie chodzilo plynnie teraz mam:

Procek :AMD athlon x2 64 4400+ 2.21, 2.21 GHZ

Karta graficzna: Gigabyte GT 430 2GB

Battlefiledy mi bez problemu chodza ale GTA czasami sie zatnie ale radze Ci wymienic czesci

Opublikowano

Jednak pomyślałem, że zamiast gry kupie sobie dwurdzeniowy procek żeby być w 100% pewny że GTA IV pójdzie. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...