Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z RP .

omenoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Otóż mam pytanie odnośnie RP brakuje mi 66 RP do Skina czy jakaś szansa że napisze do Supportu Riot'a o tym czy dali by mi te RP za jakiś grafik z Lol'em czy coś?

Gdzieś czytałem że takie coś istnieje ale wolałem się upewnić . Albo jakiś inny sposób na takie darmowe małe RP .

Opublikowano

No mógłbyś próbować prosić, ale podobno nie skutkuje (w sensie żebrać) :) Może naciągnij kogoś na najtańszego sms-a albo sam wyślij.

Gold Member

nvm

Opublikowano

A ja powiem tyle, jak była promocja na legacy skins, brakowało mi bodajże 25RP (z tego co na forum ludzie pisali, max 30 RP można wyżebrać), napisałem do supportu (na początku bez żadnego wierszyka/rysunku etc), odpisał mi administrator żebym narysował coś, a z przyjemnością doładuje te RP do mojego konta.

Zrobiłem, dostałem RP, jestem happy. (przy okazji odkryłem, że najgorzej nie rysuję, yay)

Tak więc.. Nie wiem czy 66 RP Ci doładują, ale warto spróbować.

Opublikowano

Ja niewiem czy ty jestes glupi czy glupi ...(ciezka rozkmina mhm) tylko nie kazdy posiada te 11 zl ,a jezeli ty wysylasz sms'y po riot pointsy to gratulacje oszczedzania pieniedzy ,no chyba ze masz dzianych starych hohoh

Opublikowano

Jaki jest sens wysyłać tego SMS'a, skoro brakuje mi konkretnie tyle RP, co ja potem zrobię z tym co mi zostanie? Nic, słać kolejnego ESA bo brakuje na IP boosty. - zgodnie z twoją teorią mateuszstempel i kółko się zamyka.

Opublikowano

Otóż napisałem do support'a czy mogę zrobić FanArta czy coś w tym stylu a oni mi odpisali że nie mogą ale proponujemy Ci Tristane oraz Skina (za lubie to na FB) . Nie wiem może już nie mogą trudno może kiedyś będzie 50% taniej .

Opublikowano

@ Up

najlepszą sytuacją będzie zaczekać na obniżkę ...

ale możesz również doładować sobie konto na fonie i dokupić rp.

11zł to nie jest aż taki wydatek, wystarczy karta na 25 zł i gotowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...