Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] LCGenericName01 :)

mopcioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto Gra w LCGenericName01 ? . Jaki masz lv ? . W jakiej gildi jestes ? . Jakie ch najczesciej grasz ? . Jak masz peta to jaki lv i jaka nazwa jego ? .

No to tak dla lepszego poznania ;pp Ja jestem na servie nowy mam aktualnie 182 lv konika 40 lv kolor zielony nazwa Mandolina ;) Eq cast 100% na 180 lv+18 wep 180+18. Gram ryckiem z dualami . Ja jestem w gildi PolishWarriors chyba dobrze podalem bo teraz naprawiaja serva bo jakis cheat weszedl i rozdawal gold i nie mam mozliwosci sprawdzenia dokladnej nazwy jak ktos jest rowniez z tej gildi i popelnilem blad w nazwie prosze napisac ja poprawie ;):) ... Dla nowych graczy moge pomoc o pomoc w roznych sytuacjach " exp , kasa , info " w miare mozliwosci pomoge :) Wszelkie pytania skierowane do mnie prosze o pisanie w temacie : )

Pozdrowionka : Mandolina ( mopcioo )

Pomogłem ? - Daj " + "

Nie pomogłem ? - Daj " - "

Opublikowano

Nick: Nicorette

Profesja: Wiedźma (aktualnie) jak zacznę expić na czarkę zmienię. ;D

Lvl: 211

Gildia: Loners

Hmm... peta mam smoczka (51 lvl chyba ma xD). Nazywa się Marlboro i białego wierzcha 37 lvl. ^^ Dla zasady - wiem, że to wredne ale uwielbiam robić pk. Takie zboczenie zawodowe. xD Więc jakby ktoś przeszkadzał to walcie do mnie. Może nie ubiję każdego, ale niemniej staram się. ;p Pomóc też mogę, mam szelmę zamacha do zerowania jakby ktoś chciał. ;d

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...