Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] Co z tym lolem?

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, wchodzę sobie na rankeda, championy wybrane itd, przechodzimy do sekcji ładowania w momencie gdy się ładuje lol robi mi niespodziankę <3 poprostu się wyłancza albo wyskakuje otóż niby ten error (niżej) suprise, 2 rankedy w dupę w dodatku leavy, ktoś mi powie o co chodzi ? dodam że gram normalnie za chwilę cisnę kolejnego rankeda a tu taki error.

1333042624-U90638.png

Ktoś miał kiedyś taką niespodziankę ? bo wgl nie czaje tego błędu raz gram raz nie ? pierwszy raz dziś mi takie coś wyskoczyło.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Gość Menesterowy
Opublikowano

Spróbuj wyczyścić folder 'TEMP'?

Opublikowano

"Nie mogę sporządzić raportu błędu.

Proszę sprawdzić czy w folderze TEMP jest odpowiednia ilość miejsca."

Pierwsze pytanie.. Ile masz miejsca na dysku, którego używasz ?

Drugie pytanie.. Tylko podczas grania rankedów ?

- Nie znam się za bardzo na kliencie LoLa, ale na pewno ktoś z tego forum zna odpowiedź na twoje pytanie.

Btw: wyłącza, nie wyłancza.

Opublikowano

Dziś mi się to pierwszy raz zdarzyło, przetłumaczyć błąd sobie umiem dlatego założyłem temat, pisałem na szybko więc nie zwracam uwagi na pisownię, grałem dziś w sumie z 5 rankedów, 2 zagrałem normalnie zrobiłem przerwę noi jazda znowu a tu ten suprise... folder temp jest pusty a miejsca na dysku jest wystarczająco bo ponad 300 GB.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Miałem podobne problemy tzn:

-niemoglem grac 3vs3 gdyż Kilent lola zawieszal sie i musialem kompa resetowac

-raz sie włączał a raz nie itp. :>

Zrob tak Jak ja I sciągnij sobie Ace Clietna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...