Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tęskinie, wspominam i marzę!

Bovek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze!! Pie..... owijanie w bawełnę! czy nie wspominacie:

-Pierwszego longju, longju 2, newlongju

-Boskich chwil spędzonych z przyjaciółmi nad podniecaniem się fms +9 na prywatnych.

-Czytania chińskich książek umiejętnośći.

-Tej wręcz miłości która okrążała całe nasze społeczeństwo mpcforum, i prywatne serwery metina.

Czy nie wspominacie:

-Tych wszystkich wypraw nie ważne czy to Demon Trade czy to choćby wyprawa do drugiego miasta z kolegą lepszym od siebie i całą bandą lizusów :D

-Expienia (no tu już nic nie dodam no bo ku... nie mam co <3)

I ostanie. CZY NIE MARZYCIE!!:

(część nie możliwa do uzyskania...)

-Cofnięcia się do tych przepięknych czasów

-O tym o tym by.... CHOCIAŻBY PRZEZ CHWILE POROZMAWIAĆ ZE STARĄ EKIPĄ...

(teraz część którą możemy możemy razem jako silni i zjednoczeni!!)

-Stworzyć serwer R.I.P metina2 czysty niczym łza niczym kropla z górskiego strumyka.

-Ja się nie znam na tym w ogóle stworzę jedynie prosty serwer ale wy!! Wy ci ludzie co tchneli w życie to dzieło 8 cud świata MPC FORUM!!! Wiem że potraficie ja to do ku... nędzy wiem odtwórzcie 1% z tych pięknych chwil

Ja w imieniu dużej grupy która od nas odeszła... (studia, praca, rodzina) błagam was ludzie piszcie piszcie na potęgę każdy kto się na tym zna niech stworzy IMPERIUM którym jest metin nie to co teraz jest bo to to można zeżreć przeżuć zes... się na to i nazwać Kut..2 wieżę w was! POZDRAWIAM I MIEJCIE NA UWADZĘ MÓJ POST. ADMINI, TECHNICY, TWÓRCY, INFORMATYCY CH.. WIE KTO ZJEDNOCZCIE SIĘ!!

Opublikowano

Teraz takie serwery jak pierwsze longju itp. nie maja przyszłości zaś te z wieloma nowościami, dodatkami maja aż tak wiele bugów ze sami twórcy nie dają sobie z nimi rady.

Opublikowano

Zgodze się z tobą lecz daję ci gwarancje że gdyby ktoś stworzył taki server grała by naprawdę spora rzesza fanów prawdziwego metina :>

Opublikowano

bardzo dobry temat w tych czasach to już nie jest meti2 ( tylko podróba )

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Dziękuję :> I się z tobą (niestety) zgodze to co nasz metin stworzył kiedyś to było coś ale całe impreium upadło :<

Opublikowano

Jutro start Serwer'a podobnego do tych waszych "starych czasów"

Mało nowości!

Zapraszam Isey !

Jutro start Serwer'a podobnego do tych waszych "starych czasów"

Mało nowości!

Zapraszam Isey !

http://www.mpcforum.pl/topic/592480-zapowiedziseypl/

nom serwer będzie boski na długi długi czas :) POLECAMMMMM

Opublikowano

Ja tam tęsknie za moimi dziadkami ... Wiecie, że macie chorobę ?Jesteście uzależnieni jeżeli '' marzycie i tęsknicie '' o metinie .. to jest po prostu śmiechu warte ..

Opublikowano

@TOP Wiesz dlaczego te pierwsze serwy były takie kozackie :) bo były pierwsze, zrobiono je dla ludzi a teraz większość serwerów powstaje dla zysku :)

Opublikowano

Ja tam tęsknie za moimi dziadkami ... Wiecie, że macie chorobę ?Jesteście uzależnieni jeżeli '' marzycie i tęsknicie '' o metinie .. to jest po prostu śmiechu warte ..

nie będę komentował twojego postu :)

zrozum temat póżniej sie wypowiadaj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...