Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zpmt2 S1

Hmm

Rekomendowane odpowiedzi

Mentor
Opublikowano

Witam , czy moglby mi ktos zapodac spolszczenia do zpmt2 s1 DZIALAJACE ! Poniewaz ja mam jakies glupie spolszczeni ze ciagle mam blad od kilku dni tak ;/

Za pomoc dam 40x5 !

Opublikowano

spolszczenie od Boy458 dziala ale teraz serwer off tzn..logowanie off wuiec bedzie blad pokazywalo hxxp://www.boy4538.yoyo.pl/ xx=tt

@edit serwer juz dziala:) jak nie zadziala jego spolszczenie dam swoje ale to na 1 wychodzi

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Mentor
Opublikowano

No Mnie tez to dziwi ...

Niech ktos wrzuci swoje spolszzcenie byle nie od boya ^^

PS. A Launchera am ktos xD?

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/670276801.html

down

scan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/f433dd20d1a1318a86cc1d172560e33bf485a148/3b80ad2dfe161efee9d6040e9fa071e0767480c2

Opublikowano

jak ci ćwoku nie dziala jak wybierasz monsastyr ch1 to sprawdzasz inne ch a jak ci nie dziala zadne ch monstayr to wybierasz fenix i tak samo sprawdzasz az bedzie dzialalo

Mentor
Opublikowano
jak ci ćwoku nie dziala jak wybierasz monsastyr ch1 to sprawdzasz inne ch a jak ci nie dziala zadne ch monstayr to wybierasz fenix i tak samo sprawdzasz az bedzie dzialalo

Wow przez 2dni to robilem ...

Opublikowano

nooob nie wie do czego sluzy opcja szukaj wiec wpadl na pomysl ze napisze na forum ze da 40x5 jak ktos mu da spolszczenie kilka osob mu dalo i pewnie mu dziala ale na forum napisal ze mu nie dziala zeby ne wyjsc na nooba ze nie da te 40x5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...