Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] problem z zalogowaniem

Artur1234577

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak to ban(perm)

to nie ban chyba że coś bugował mnie też zaloguje na stronę główną klikne start okno gry jest odświeżę stronę główną i du.. muszę się od nowa logować xD

Opublikowano

Ładują nowe śmiecie na serwery i usuwają stare...zauważcie, że co chwile wywala z serwerów, są problemy z logowaniem i znikają niektóre elementy hangaru np zakładka sklep z hangaru już odeszła i został tylko button na górze strony ;) pewnie na święta wprowadzą te nowe śmiecie i teraz na pałe wrzucają ten cały swój shit i dlatego tak się wszystko pierdoli <_<

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Ładują nowe śmiecie na serwery i usuwają stare...zauważcie, że co chwile wywala z serwerów, są problemy z logowaniem i znikają niektóre elementy hangaru np zakładka sklep z hangaru już odeszła i został tylko button na górze strony ;) pewnie na święta wprowadzą te nowe śmiecie i teraz na pałe wrzucają ten cały swój shit i dlatego tak się wszystko pierdoli <_<

Wyposażenie-Klikasz na dowolny Przedmiot-Klikasz Szybki Zakup- Jesteś w sklepie kupujesz co chcesz xD

Opublikowano

Ja wiem jak ominąć wejście do sklepu przez zakładkę sklep inny sposób jest :)

No co Ty...ja wpierdalam się przez zaplecze...do sklepu to mogę sobię nawet z historii przeglądarki wejść gdyby i button na głównej mi zajebali a ten shit sklepowy z hangaru podałem tylko jako przykład :rolleyes:

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...