Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwolanie od Bloka

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

32881682240346871953.jpg

Osobiście uważam, iż kara jest zbyt wysoka za takie drobne przewinienie i ostatnio byl poruszany temat z tego co pamietam, że za wulgaryzmy nie ma warnów, bo przeciez jest tolerancja.

Opublikowano
Screena to sobie w pizdę wsadź,
Za takie cos? masz racje to jest za duzo. najwyzej warna mogl dac a nie bloka odrazu....

czasami go ponosi ja tez tak mialem mniej wiecej chyba z 3 warny i na 2 dzien sie dogadalem z nim. pogadaj z nim MR i tyle a jak nie zdejme to zaprosz admina tu.

@edit chyba ze uzytkownik dostal wiecej warnow w 1 dzien to juz nie wiem ale blok w tedy by byl szluszny ale chyba nie az na 14dni

Opublikowano

Ta to beka, chłopaki chcą zrobić coś dla tego forum żeby nie wiało nudą, a tu jeb, benc i turniej w koszu.

Good luck, czekam na turniej ze strony GM'ów.

Ub się należy, za takie coś max warn.

w83od2.jpg

Opublikowano

Za takie cos? masz racje to jest za duzo. najwyzej warna mogl dac a nie bloka odrazu....

czasami go ponosi ja tez tak mialem mniej wiecej chyba z 3 warny i na 2 dzien sie dogadalem z nim. pogadaj z nim MR i tyle a jak nie zdejme to zaprosz admina tu.

@edit chyba ze uzytkownik dostal wiecej warnow w 1 dzien to juz nie wiem ale blok w tedy by byl szluszny ale chyba nie az na 14dni

Są określone zasady, z co można warnować, dawać bloki i bany. W żadnym regulaminie nie jest napisane, że za takie coś daje się bloka, a tym bardziej na 2 tygodnie. Ewentualnie 5% warna lub ostrzeżenie słowne.

Warn niesłuszny.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...