Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Graves vs. Renekton

MaGGikSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

graves jest ad carry, dla mnie łatwy do ogarnięcia więc długo nie pograsz... a renek hmmm bardzo dobry solo toper wydaje mi sie ze trudniejszy wiec dluzej pograsz :)

Opublikowano

Tak jak up wiekszosc ad carry jest latwa wiec sie szybko znudzi. A renekton hmm ma furie i musisz sie dobrze nsuczyc ja wykorzystac. Wiec polecam renka w dobrych rekach master of solotop

Tak jak up wiekszosc ad carry jest latwa wiec sie szybko znudzi. A renekton hmm ma furie i musisz sie dobrze nsuczyc ja wykorzystac. Wiec polecam renka w dobrych rekach master of solotop

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pamiętam,gdy kupowałem Gravesa.Zawsze był moim ulubionym AD Carry.Jak się wyfarmisz no to jest ogień.Renekton dobry solo toper.

baner10.jpg

League of Legends Player|Call of Duty 4 Player

Opublikowano

Renekton troche slabnie na late ,ale topa mocno trzyma i ciezko z nim wygrac.Graves takze w przeciwienstwie do takiej vayne,tristany etc ze wzgledu ze tam liczy sie autoattack ,a graves'a skille potem nie robia pokaznego dmg'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...