Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strona z yang

nogizaka17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zapytać czy ktoś może coś wie o stronie

http://www.rswalmart.com

dziś zakupiłem na niej 2500 M i długo rozmawiam z ich przedstawicielem który twierdzi ze czeka na swojego dostawce yang

proszę jak ktoś wie coś o tej stronie zaraz po wyjaśnieniu temat dam do usunięcia

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Weteran
Opublikowano

Strona wygląda dość normalnie i przyzwoicie.

Nigdy o tej stronie nie słyszałem, ale na oszustów nie wyglądają, ponieważ mają również do innych gier oferty.

Moim zdaniem nie masz się co bać.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Dzięki to jeszcze poczekam akurat na skype z nim pisze bo angielsku ale to Hinczyk ;p

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

O stronie słyszę pierwszy raz ale,tak jak kolega @UP strona wygląda bardzo przyzwoicie :) kontakt z administracją ;] wiele ofert w innych grach ;]

Opublikowano

dość fajnie strona wygląda ale ja ci powiem że ja nie ryzykuje

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Kiedys o niej slyszalem, ktos sie reklamowal z niej, chyba na metin pl. Bardzo duzo ofert z innych gier, pewna firma, 100 % pewnosci

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Strona może wyglądać przyzwoicie :)

Nie zmienia to faktu że może to być przekręt :D

Niektórzy zrobią bardzo ładna strone a potem mają korzyści z naiwności ludu :D

Oczywiśćie strony nie znam. nie moge ocenić. trzeba się zdać na siebie :) i zaryzykować :)

Opublikowano

Z tego co widziałem na zagranicznych forach to strona jest dobra.

Najbardziej są znani ze względu na Runescape. Moim zdaniem wypłacą.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

dziękuje wam wszystkim za poświęcenie swojego czasu dla mnie żeby mi pomóc w tym wiec, teraz kupiłem wczoraj przed 16 i mówił tam ze czeka na swojego dostawce to do niego teraz napisze dzięki raz za wszystko :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...