Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prośba o złożenie serwera na 1.2.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prośba o złożenie serwer Bukkit 1.2.4.

Pluginy

AuthMe

AZRank

Essentials

GroupManager

Jobs(Tylko jeśli się da aby płacił sztabkami złota)

LWC(Tylko dla Vip i Admin)

MobArena

Multiverse-Core

SkylandsPlus

WorldEdit

WorldGuard

WorldSaver

automessages

W GroupManager mają być rangi Gracz(nie może tego co Vip), Vip może się tepać do domu, ustawiać dom, ustawić ochronne na skrzynie itp, używać /heal ale tylko raz na 1h, Admin (bez Vip) ,VipAdm(admin z Vipem) i Właścicel

Jak bym mógł się odwiedzięczyć hmm subskrybcja na YouTube, jakieś zarejestrowanie się na stronie polecenie czegoś na youtube jakiś plików albo twojego kanału (mam 40widzów nie za dużo ale są ;]) ewentualnie jak nic ci nie pasuje to jakoś się dogadamy. A i na tym serwerz byś miał(a) Vipa Serwer jest 24h/7dni.

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś się zgłosił. Jeśli chcesz mieć dobry serwer bez lagów to takowy kup. Jakby ktoś Ci założył to:

1) Serw by działał tylko wtedy kiedy on ma włączony komputer.

2) Byłyby lagi. Chyba że miałby jakąś bardzo dobrą maszynę i internet.

Opublikowano

Wątpię żeby ktoś się zgłosił. Jeśli chcesz mieć dobry serwer bez lagów to takowy kup. Jakby ktoś Ci założył to:

1) Serw by działał tylko wtedy kiedy on ma włączony komputer.

2) Byłyby lagi. Chyba że miałby jakąś bardzo dobrą maszynę i internet.

Nie chodzi mi o założenie tylko Złożenie dwa inne słowa .... mam serwer dedyk tylko chce aby ktoś mi złożył pliki serwerowe

Opublikowano

Rozumiem. Mój błąd:P

Niestety nie znam się na serwerach i pluginach, ale możesz poszukać paczki pluginów które będą takie same jak te które podałeś.

Opublikowano

Tu masz pliki serwerowe:

http://www.mpcforum.pl/topic/588805-dl-pliki-serwerowe-by-jodaminecraft-na-wersje-124/

POMOGŁEM

DAJ

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...