Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSP

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie jaką wersje psp opłaca się kupić, żeby nie żałować ?, prosiłbym o jakiś przykładowy link do aukcji na allegro. będą lajki.

Wiem, że jest dział psp, ale nie zbyt dużo osób do niego zagląda, a mi potrzeba szybkiej odpowiedzi ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Najlepiej 2004 ze starą płytą główną. Fakt, że będziesz miał nieco zimniejsze kolory od 3004, ale chociaż da się trwale przerobić. (nie permament patchem)

http://allegro.pl/konsola-psp-slim-2004-gry-8gb-pl-soft-ufogames-i2229330320.html

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Dla mnie 1k jest lepsze pod jednym względem-ma takiego jakby gripa.

Ale do 1k mniej wydają już pluginów. Nie ma kolorów nowych w menu (ale jest chyba plugin na to). Nie można jej podłączyć do telewizora.

Opublikowano

To najlepsza opcja to 3k. Przerobisz nietrwale. Wtedy nie da się nic zepsuć. No, musisz mieć talent.

@down

Talent do grzebania w systemowych plikach ^ ^

Opublikowano

Dobra, bo tutaj zaczynacie pisać zbyt 'profesjonalnie' jak dla mnie :D. Po prostu moje pytanie jest następujące, która wersja jest najstabilniejsza i najlepsza ?. Po prostu ze względu na grafikę, ścinanie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

flash0, flash1,flash2 to takie systemowe foldery z plikami.

Grafiki nigdzie nie ma lepszej. Zależy od gry-to konsola. Jedynie psp 3k ma lepsze-cieplejsze kolory i bodajże procesor.

Opublikowano

Ja pierdole.

Nie pisz jeżeli nie wiesz.

Do huja. Da się przerobić PSP 3004 !

Nie wszystkie softy ale większość.

I ogólnie na 2k mogą nie wszystkie gry chodzić (na starych płytach)

1317587039-U386922.png

Opublikowano

Wiesz, psp 5 lat i coś o tym wiem. Miałem swój duży wkład na polskiej stronie o psp.

Wszystkie gry chodzą na wszystkich konsolach. Niektóre gry wymagają np. softa 6.00 lub wyższego.

Nie powiedziałem, że nie da się przerobić psp 3004. Powiedziałem, że nie da się zrobić tego trwale.

Ty się nie wypowiadaj jeżeli nie wiesz...

Opublikowano

Ja pierdole.

Nie pisz jeżeli nie wiesz.

Do huja. Da się przerobić PSP 3004 !

Nie wszystkie softy ale większość.

I ogólnie na 2k mogą nie wszystkie gry chodzić (na starych płytach)

Ta bo ci uwierzę, że da się przerobić TA-088v3 i TA-090 wzwyż.

Opublikowano

Konsole zawsze możesz uśpić. Jest jeszcze opcja permament patch. To taki patch, który "przerabia" "trwale", ale czymś to się różni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...