Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Shyvana vs Lee Sin

vronegard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Lee Sin vs. Shyvana

Zależy mi na: Dobrej jungli. Wybicia sie z elo hell

Dodatkowe informacje: Widzialem jungle shyvana shusheia na streamie i dobrze grał. Shyvana grałem kiedys jak wyszła i nie wiem jaka teraz jest. Lee Sin zawsze mnie krecil. Zbieram na niego od poczatku mojej gry w lola (marzec 2011), ciągle nie moge kupic bo coś innego :P. Szukam czegos co wycarruje gre ( wiecie jak jest w elo hell....)

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Hmm jak ogarniesz Lee Sina to wycarrujesz grę, ale w sumie Shyvaną też :) oboje mają dobrą junglę oraz counter junglę. No cóż jeżeli ogarniasz to bardziej polecam mimo wszystko Lee Sina :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Shivana i lee to porównywalne postaci, tylko że shivana nie ma tak zabójczego combo jak lee, troszke słabszy system ucieczki itp. osobiście na solo topie ja lee sinem jechalem shivane, ale co do counter jungli to ona byla lepsza ;/ Wybierz co uważasz, lee ma lepszy wg mnie system ucieczki ;]

Opublikowano

Ja Ci polecam shyvanne jej minusy to brak jakiegoś heala/life steala i brak dobrego CC.W jungli radzi sobie świetnie imo najlepszy counter jungler.Na solo topie grając lee miałem problemy z shyvannami a jak jakaś ogarnięta to było truudno.

Opublikowano

Lee Sin nie bez powodu jest często banowany. Jak go ogarniesz to możesz sam wygrywać rankedy. Jak na swoją wytrzymałość to ma chory dmg.

Shyvana moim zdaniem średnia postać. W jungli ma słabe ganki, a na solo topie też nie jest wybitna.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...