Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield

banditek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od pewnego czasu gram w Battlefielda 3 ,Na początku grało sie bezproblemowo tylko przy odpalaniu gry wyskakiwal komunikat :

please update your Nvidia Geforce driver

Detected Nvidia GeForce driver version 275.33. . The recommended driver version is 285.38 or later. Please update your drivers at http://www.geforce.com/drives before playing the game .

klikam OK i gra sie odpala co 2 raz w oknie na 2/3 monitora..musze ja zminimalizować czy cos zeby na pelny ekran sie przelączyło

gdy juz jakoś wejde to po zaladowaniu czasem pojawia mi sie czarny ekran jak by mi sie monitor wylączyl i napis Out Of Frequency 56.6- 85 (koncowki chyba ''Hz'') lub w grze mi sie rozdzialka powieksza na 1300 x 1000 (coś koło tego nie pamietam dokladnych liczb;p)

czasem gra normalnie sie odpala a czasem musze sie z nią pobawić ... niedawno pobieralem sterowniki z nvidia....

to parametry mojego kompa Amd Athlon 5600+x2 2x2.9

3 gb ram good ramu

GeForce 9500 1gb 128 bit

zasilacz iBox 400

jezeli stery nowe mam to o co chodzi jak ktos wie to prosze o odp dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...