Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Pliki RyKoX na rain'ie i błąd 1045 w Navicacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wgrałem pliki RyKoX'a do moich plików rain i kiedy wpisuje ./start wyskakują błędy że nie można znaleźć ścieżki do germany(chyba dlatego że ja mam hongkong)

Kiedy staram sie zalogować na server to wydaje się jakby działał bo pisze że nieprawidłowy login lub hasło, a że rain 12345 nie działa postanowiłem wejść do navi i sprawdzić jakie są konta lub w ostateczności dodać nowe.

i tutaj pojawia się problem bo navi nie chce mnie połączyć, wyskakuje błąd:

#1045 - Access denied for user 'root'@'5.185.45.24' (using password: YES)

Czytałem troche o tym na jakis angielskich forach i tam było że podobno jak tak pisze to nie ma ustawionego hasła do MySQL.

Próbowałem różne sposoby nawet utworzyć nowe konto MySQL przez konsole ale to nic nie dało ciągle ten sam błąd.

Dodam, że wszystko było wtedy włączone server, porty itd.

Opublikowano

@Terenzo. - To samo :)

Zawsze chciałem epiki na servie i widać że przy tym "chceniu" zostanę :D

No nic, poczekam może ktoś coś poradzi zanim na GG RyKoX odpisze :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh mam ten sam problem ...Wgrałem te pliki i Rain nie dziala , a gdy dodaje nowe konto też nie działa ;/

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wejdź na stronę z której pobierałeś pliki i tam powinno być. Gdy wgrywasz pliki na serwer to nawet konta w MySQL się zmieniają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...