Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pewien hack (o ile istnieje)

Sakuner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam pewnego hacka, który dałby mi możliwość automatycznego zabijania nożem w plecy (gram szpiegiem, podchodzę do przeciwnika i odrazu automatycznie wbija mu się nóż w plecy) jeszcze, jakby ten hack omijał antyklingi i ubercharga, to byłoby wspaniale, mam nadzieję, że taki hack powstał :P, nie lubię cheatować, tego chce użyć tylko dlatego, że wkurza mnie jak jakaś osoba ucieknie mi, dosłownie w momencie kiedy mu wbijam nóż w plecy i nietrafiam. Jeśli hack istnieje to bardzo proszę o podanie mi go, najlepiej bez innych, bo szukam tylko tego :)

Opublikowano

Jeżeli wkurzają Cię takie momenty to najlepiej skończ grę, bo gdy zauważę takich jak Ty od razu lecą do Valve.

Taki cheat nie powstał..

Opublikowano

Kolega wyzej ma racje, skoncz gre. Cos stalo mi sie z klawiatura

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Jak nie powstał, to wporządku, dam sobie radę :), ale wy tak piszecie, a to forum o cheatach i hackach... Cóż, więc proszę, o zamknięcie tematu, a gry nie zamierzam skończyć, bo sprawia mi zbyt wiele przyjemności, może przez hacka, właśnie tą przyjemność bym utracił.

Gość Pexior05
Opublikowano

Kolego jest to forum o cheatach, lecz w niektórych hacków nie ma a inni się po prostu nimi brzydzą. :)

Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...